Google Finance seuraa nyt tiettyjen kryptovaluuttojen hintaa

Google Finance seuraa nyt tiettyjen kryptovaluuttojen hintaa

Google Finance on lisännyt ”krypto” -välilehden alustalleen. Uusi ”Krypto” -välilehti antaa käyttäjille mahdollisuuden tarkastella Bitcoinin (BTC) ja muutaman muun kryptovaluutan historiallista ja reaaliaikaista hintaa. Coindeskin 1. maaliskuuta 2021 antaman raportin mukaan.

Google Finance integroi kryptovaluutan

Toisessa positiivisessa kehityksessä kasvavalle kryptovaluuttaekosysteemille, Google Finance, osa teknisen jättiläisen tallista, joka keskittyy tarjoamaan reaaliaikaisia taloudellisia tietoja ja analytiikkaa käyttäjille, näyttää nyt Bitcoinin (BTC) ja muutaman vakiintuneen altcoinin hinnan.

Kuten Google Finance -sivustolta nähdään, ”krypto” -välilehti on nyt saatavilla kotisivun Vertaa markkinoita -osiossa ja kerran klikattuna näyttää Bitcoinin (BTC) Ethereumin (ETH) Litecoinin (LTC) ja Bitcoin-cashin (BCH) hinnan.

Lisäksi klikkaamalla mitä tahansa näytetyistä digitaalisista valuutoista voi saada kyseisen kolikon historiallisia tietoja ja verrata myös sen hintaliikennettä muiden rahoitusinstrumenttien hintoihin.  

Kryptovaluutan valtavirran marssi jatkuu 

Vaikka äskettäin lisätty Google Finance ”krypto” -välilehti on tuskallisen rajallinen, koska se tukee vain niukkaa neljää vakiintunutta kryptovaluuttaa nykyisistä tuhansista, liike on kuitenkin herättänyt tarkkailijoissa positiivisia reaktioita, joista jotkut viittaavat siihen, että Google (NASDAQ: GOOGL) saattaa pyrkiä lisäämään kryptovaluuttoja taseeseensa.

Vaikka yksi Twitterkäyttäjä käyttäjänimeltään @nocapscapital on väittänyt, että Google Financen krypto-välilehti ei ole uusi lisäys, koska se on aina ollut alustalla. Katsoi asiaa miten tahansa, se silti pitkälti osoittaa että kiistanalainen tekniikan jättiläinen on hiljaa alkanut omaksua kryptovaluuttoja huolimatta siitä, että kryptovaluuttojen mainoksen olivat kerran kiellettyjä.

Huolimatta omista puutteistaan, Bitcoin (BTC) on kasvanut nopeimmaksi hevoseksi rahoitusmaailmassa, jättäen eteenpäin ajattelevat yritykset, kuten MicroStrategy, MassMutual, Tesla ja Square, ilman muuta vaihtoehtoa kuin lisätä se omiin taseisiinsa.

Mielenkiintoista on että Google ei ole ainoa joka on luopunut aikaisemmin ankarasta suhtautumisestaan Bitcoineihin. Bill Gates, maailman lippulaivakryptovaluutan pitkäaikainen kriitikko, joka kuvaili sitä ”Suuremman hölmön teoria -tyyppiseksi investoinniksi” vuonna 2018, vihjasi äskettäin että hänellä on nyt ”neutraalimpi” lähestymistapa BTC:tä kohtaan.

Erityisesti Bitcoinin hinta nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 58.330 dollariin helmikuussa, ennen kuin se romahti 32.270 dollarin hinta-alueelle. Lehdistöajankohtana BTC kuitenkin liikkuu noin 47.762 dollarin kohdilla, 889.670 dollarin markkinaosuudella, Kuten CoinMarketCapissa nähdään.