Volkswagen Financial Services ottaa käyttöön lohkoketjut

Volkswagen Financial Services ottaa käyttöön lohkoketjut

Volkswagen Financial Services aloittaa yhteistyön digitaalisen identiteettiratkaisun Onfidon ja e-allekirjoitusratkaisun Scrive kanssa asiakkaiden suojaamiseksi väärentämiseltä tai identiteettivarkauksilta.

Yhteistyön tuloksena VWFS virtaviivaistaa asiakaskokemustaan ​​ja identiteettiprosessiaan Onfidon vahvistusohjelmiston ja Scriven väärinkäytön estävän sähköisen allekirjoituksen avulla.

Onfido auttaa yrityksiä todistamaan asiakkaidensa henkilöllisyyden käyttämällä digitaalista tiliä henkilöllisyyden todentamiseen jopa 15 sekunnissa. Scriven manipuloinnin estävä sähköisen allekirjoituksen ohjelmisto käyttää Guardtimen KSI-lohkoketjua tarkistenumeron luomiseen sopimuksesta ja tallentaa sen lohkoketjuun, jolloin sen väärentäminen ja kopiointi on mahdotonta.

”Scrive ja Onfido mahdollistavat nopean, vaatimustenmukaisen ja virheettömän rahoitusprosessin ja tarjoavat samalla ensiluokkaisen asiakaskokemuksen auton ostajille, […] tämä yhteisratkaisu Volkswagen Financial Services UK: n kanssa hyödyntää Scriven merkittävää levinneisyyttä autoteollisuudessa.”

Scrive Toimitusjohtaja, Viktor Wrede

Volkswagen Financial Services tarjoaa erilaisia ​​rahoitus- ja myynnin jälkeisiä tuotteita ajoneuvoille sekä kehittää innovatiivisia mobiilisovelluksia. Asiakkaat voivat nyt hyödyntää tämän viimeisimmän yhteistyön tarjoamia ratkaisuja tehdessään luottohakemusta. Onfido-ratkaisu vaatii yksinkertaisesti kuvan henkilökortista (passi tai ajokortti) ja kasvokuvan henkilöllisyyden todentamiseksi kasvojentunnistuksen avulla.

”Jälleenmyyjien palaute on ollut erittäin myönteistä. Selkeä, helppo prosessi, joka virtaviivaistaa ostokokemusta ja nopeuttaa maksuprosessia.”

Tuotepäällikkö – Titus Ackah-Sanzah, VWFS UK, kommentoi integraatioprosessia:

Globaalin pandemian aikana VWFS: n tarjoamat etäratkaisut antavat työntekijöille ja asiakkaille mahdollisuuden solmia sopimukset turvallisilla, oikeudellisesti sitovilla sähköisen allekirjoituksen ja tunnistamisratkaisuilla.

Tämä ei ole autojätin ensimmäinen hanke lohkoketju-tekniikoihin. Aiemmin pilotoivat ja tekivät sitten yhteistyötä Share & Chargen kanssa sähköautojen latauspisteverkossa Isossa-Britanniassa käyttäen lohkoketju-tekniikkaa.