Tuhannet johtajat osallistuvat MicroStrategyn Bitcoin-konferenssiin

Tuhannet johtajat osallistuvat MicroStrategyn Bitcoin-konferenssiin

Michael Saylor on MicroStrategy-konsernin toimitusjohtaja ja MIT:n rakettitieteilijä

MicroStrategy tarjoaa avoimen lähdekoodin Bitcoin-playbookin, eli hallintamallin yhdelle Bitcoinin historian tärkeimmästä konferenssista, joka pidetään 3. helmikuuta kello 12.00–16.45 EST MicroStrategy-konsernin toimitusjohtajan Michael Saylorin mukaan:

”Meillä on tuhannet yritysjohtajat, virkamiehet, johtajat ja neuvonantajat kokoontumassa helmikuun ensimmäisellä viikolla, ja he kaikki haluavat selvittää, kuinka kytkeä Bitcoin omaan taseeseen.

Aiomme julkaista playbook-hallintamallimme, joka käsittää kaikki kirjanpito-ohjeemme, lailliset ohjeemme, sekä kaiken työn, jonka teimme kuukausien aikana valmistautuaksemme tekemään tämän julkisesti noteerattuna yrityksenä.

Aiomme avata lähdekoodin, asettaa sen kaikkien saataville ajatellessamme säästää jokaiselle miljoonia dollareita ja viikkoja, ellei kuukausia, jotta siirtyminen olisi helpompaa.”

Saylor jatkaa:

”Tästä on tarkoitus tehdä ainutlaatuinen ja hyvin kohdennettu konferenssi, joka on jaettu viiteen istuntoon: Kaksi ensimmäistä Saylorin johdolla käsittelevät ”Bitcoinin tarkastelua omaisuutena varainhoidossa ja erilaisia ​​makrotaloudellisia tekijöitä, jotka ajavat yrityksen ja institutionaalisten sijoittajien Bitcoinin käyttöönottoa. Tarkoituksena on myös tarkastella, mitkä yritykset voivat integroitua Bitcoin-rahaverkostoon ja eri strategioiden etuihin.”

Heidän talousjohtaja tarkastelee sitten ”keskeisiä taloudellisia ja operatiivisia näkökohtia yrityksille, jotka integroivat Bitcoinin varainhallintastrategiaan”.

Samalla heidän lakineuvonantajansa ja joukko oikeudellisia neuvonantajia tarkastelevat ”keskeisiä oikeudellisia ja sääntelyä koskevia näkökohtia yrityksille, jotka integroivat Bitcoinin varainhallintastrategiaan”.

Kaksi yhteistyökumppania Deloitte:lta päättävät tiedoksiannon käsittelemällä ”keskeiset kirjanpito-, vero- ja tilintarkastuskysymykset yrityksille, jotka integroivat Bitcoinin varainhallintastrategiaan”.

Käännekohta?

MicroStrategy on käynnistänyt jatkuvan keskustelun eri tiedotusvälineissä siitä, pitäisikö yritysten hajauttaa varojaan Bitcoiniin.

On ollut useita yrityksiä, jotka ovat tehneet samoin, mutta hieman pienessä määrin: 1-10 miljoonalla dollarilla.

MicroStrategy erottuu muista peräti 1 miljardin panoksellaan. Saylor toteaakin käyttäneensä Bitcoin-rahaverkostoa samoin kun yritykset käyttivät Internetiä 90-luvulla.

Liikemaailma on jokseenkin kiinnostunut Saylorin ajatuksista, ohnan hän virallisesti myös MIT:n rakettitieteilijä. Saylor sanoo, että Bitcoin on epävakaa vain lyhyellä aikavälillä kauppiaille, ja että kauppiaat pitävät volatiliteetista. Pidemmillä aikaväleillä Bitcoin on noussut 200% vuodessa, ja hän odottaa kasvun jatkuvan tällä vuosikymmenellä.

Silti on niitä, jotka sanovat, että Saylorin vaikein tehtävä on selittää, miksi nimenomaan Bitcoin on paras kaikista.

Selkeyden lisäämiseksi tämä konferenssi on sopiva ajoitus, johon osallistuu tuhansia näitä asioita ihmetteleviä johtajia.