Gods Unchained tarjoaa $20 arvosta Ethereumia jokaiselle uudelle pelaajalle

Gods Unchained tarjoaa $20 arvosta Ethereumia jokaiselle uudelle pelaajalle

Suosittu lohkoketjuja hyödyntävä keräilykorttipeli Gods Unchained tarjoaa 20 dollaria Ethereumia rajoitetun ajan kaikille, jotka suorittavat muutaman yksinkertaisen tehtävän.

Gods Unchained aloitti yhteistyön Coinbasen kanssa tarjotakseen uusille ja olemassa oleville pelaajille pelaa ja ansaitse kampanjan nimeltä ”Stay. Play. Get Paid” Pysy, Pelaa, Ansaitse.

Näinä vaikeina korona rajoitusten aikoina tämä kampanja tarjoaa erinomaisen syyn pysyä kotona, ja pelata Gods Unchained, sekä saada samalla pieni palkinto pelin kokeilemisesta.

Seuraa seuraavia yksinkertaisia ​​vaiheita ja lunasta ilmainen 20 dollaria Ethereum:ssa.

Vaihe 1 Luo Gods Unchained -tili

Käy Gods Unchained -sivulla ja napsauta ”Play now”. Täytä rekisteröintilomake ja lataa peli.

Vaihe 2 Luo ja linkitä Coinbase-tili

Käy Coinbasessa ja luo tilisi ilmaiseksi. Jos sinulla on jo Coinbase-tili, voit heti käydä Gods Unchained ”Stay Play Get Paid” -sivulla ja linkittää tilisi.

Löydät Coinbase Ethereum siirtymällä asetuksiin, napsauttamalla ”Cryptocurrency” ja valitsemalla Ethereum. Huomaa, että tarvitset Ethereum-lompakon, jos haluat pelata Gods Unchained, ja Coinbase toimii vain tässä nimenomaisessa tapahtumassa. Coinbasesta saat ilmaisen 20 dollarin ETH:n. Coinbase voi tarvita useita päiviä tilisi vahvistamiseen. Voit jatkaa tehtäviäsi odottaessasi.

Vaihe 3 Linkitä Coinbase Ethereum osoite tiliisi

Metamaskin kaltainen Ethereum-pohjainen lompakko on välttämätön Gods Unchained pelaamiseksi. Sinne tallennat digitaaliset omaisuutesi (NFT). Asenna Metamask ja luo tili ja linkitä se Gods Unchained. Voit linkittää nykyisen tilisi, jos sinulla on jo sellainen.

Vaihe 4 Tilaa Gods Unchained uutiskirje

Tilaa Gods Unchained uutiskirje ja saa ilmoituksia pelin päivityksistä.

Vaihe 5 Rakenna mukautettu korttipakka

Peli mahdollistaa kaikille uusille käyttäjille tarpeeksi kortteja jotta pelaaja voi luoda mukautetun pakan heti alusta alkaen. Mitä enemmän voitat pelejä ”Ranked”-peleissä, sitä enemmän kortteja avaat.

Rakenna mukautettu korttipakka kirjautumalla sisään peliin. Tämän jälkeen napsauta yläosassa olevaa Workshop-painiketta ja valitse sitten ”Create a deck”. Valitse yksi käytettävissä olevista jumalista ja valitse sitten 30 käytettävissä olevista korteista pakan rakentamiseksi. Jokainen Jumala tarjoaa erilaiset ainutlaatuiset kortit.

Vaihe 6 Pelaa ”Ranked” peliä mukautetulla kortipakalla

Siirry Areena-osioon, napsauta ”Ranked Game”, valitse mukautettu korttipakka.

Jos sinulla ei ole kokemusta Gods Unchained pelistä voit harjoitella soolotiloissa ennen kuin pelaat toisia ihmisiä vastaan ”Ranked” peleissä.

Vaihe 7 Pelaa vähintään 1 ”Ranked” peli 5:nä eri päivänä

Tämän vaiheen suorittamiseksi sinun on vain pelattava yksi rankattu peli päivässä viiden päivän ajan. Tämä vaihe ei vaadi taisteluiden voittamista tai jatkamista peräkkäisinä päivinä. Huolimatta voitosta tai häviöstä, sinun on vain kohdattava muita pelaajia ”ranked” taisteluissa viiden päivän ajan tapahtuman aikana.

Vaihe 8 Voita 7 ”Ranked” peliä

Viimeinen vaihe edellyttää, että saavutat seitsemän voittoa rankatuissa taisteluissa. Tämä vaihe saattaa kuulostaa hankalalta uusille tulokkaille, mutta huomaat, että kuka tahansa voi saavuttaa tämän, kun kokeilet peliä.

Ensinnäkin peli sovittaa sinut vastustajiin, joilla on samanlainen tilasto kuin sinulla, joten taistelut ovat tasavertaisia. Lisäksi näiden ei tarvitse olla jälleen kerran peräkkäisiä voittoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia mikäli häviät pelejä.

Video ohjeita alempana

https://youtube.com/watch?v=uNPxJbPFMNw