Brave Software julkisti suunnitelmat DEX-aggregaattorille ja NFT-lompakolle seuraavassa Brave selaimen päivityksessä

Brave Software julkisti suunnitelmat DEX-aggregaattorille ja NFT-lompakolle seuraavassa Brave selaimen päivityksessä

Brave Software on julkistanut suunnitelmat uudesta lompakosta, jossa on integroitu DEX-aggregaattori ja NFT-toiminnot.

Brave Software julkisti Brave selaimen ensimmäisen kerran vuonna 2016 ja siitä lähtien sen suosio on hiljalleen kasvanut. Etenkin Android versio joka on monessa maassa ladatuin selain. Brave selaimessa on oletuksena mainosten poisto ja seurannan esto toiminnot. Brave Softwaren oma BAT-rahake ”Basic Attention Token” on integoitu Brave selaimeen. Käyttäjät voivat antaa maksuja suoraan sisällöntuottajille. Myöhemmin BAT-rahaketta voi käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen.

Brave Software, on julkistanut ”Roadmap 2.0” -suunnitelmansa integroidulle DEX-aggregaattorille ja NFT-lompakolle. Aggregoinnilla tarkoitetaan usean pienen DeFi-alustan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi.

Brave Softwaren uusi etenemissuunnitelma korostaa yrityksen halua integroida DeFi-toiminnot Brave selaimeen.

Brave selaimen uusi Ethereum-natiivi lompakko tukee DeFi- ja NFT-rahakkeita, mobiilituen ja parannettujen API-toimintojen lisäksi.

Suunniteltu DEX-aggregaattori pyrkii palkitsemaan BAT-rahakkeiden haltijoita tarjoamalla alennuksia käyttäjille, jotka maksavat transaktiomaksut BAT:ssa tai säilyttävät BAT:a lompakossaan.

Brave Software haluaa tukea useaa eri lohkoketjua, ja huomauttaa, että se harkitsee sekä ensimmäisen että toisen kerroksen skaalausratkaisuja Ethereumin käyttöön liittyvien korkeiden siirto palkkioiden lieventämiseksi.

Brave Software aikoo myös laajentaa BAT:n käyttötarkoitusta kaikkialle hajautettuun verkkoon, mukaan lukien verkkokaupan, VPN-verkkojen, hakukoneiden ja tiedostojen jakamisen yhteydessä.

Brave Software kertoo laajentavansa pyrkimyksiä olla yhteydessä yhteisöönsä, mukaan lukien säännöllisten ”kysy ja vastaa” kokousten isännöinti ryhmän jäsenten kanssa, ”BAT Ambassadors” -ohjelman käynnistäminen ja sisällön kääntäminen usealle kielelle.

Brave selain on houkutellut yli 8 miljoonaa päivittäistä aktiivista käyttäjää ja 25 miljoonaa käyttäjää kuukausittain, ja sen käyttäjäkunta on kaksinkertaistunut vuonna 2020. Brave Software toivoo vuoden 2021 loppuun mennessä 50 miljoonaa kuukausittaista ja 17 miljoonaa päivittäistä käyttäjää.

Braven natiivista BAT-rahaketta käyttää myös 3,8 miljoonaa käyttäjää kuukausittain. Etenemissuunnitelman mukaan BAT tulee olemaan kryptovaluuttojen ”eniten käytettyjen” joukossa, ja huomauttaa, että yli miljoona vahvistettua julkaisijaa hyväksyy BAT:n.

Sen mainonta-alusta on myös kasvanut palvelemaan noin 2 500 ainutlaatuista kampanjaa yli 400 mainostajalle lähes 200 maassa.

Aikaisemmin Brave Software ilmoitti että Brave selain alkaa tukemaan IPFT-protokollaa