Raportin mukaan NFT:n suosio tulee räjähtämään vuoden 2021 aikana

Raportin mukaan NFT:n suosio tulee räjähtämään vuoden 2021 aikana

Kanadalainen analyysiyhtiö NonFungible on julkaissut raportin, jossa ennustetaan, että vuosi 2021 on valmis ”uusille härkämarkkinoille NFT-teollisuudessa”.

Vaikka NFT eli ei-vaihdettava kryptovaluutta on ollut olemassa siitä lähtien, kun William Entriken, Dieter Shirley, Jacob Evans ja Nastassia Sachs kehittivät ERC-721: n tammikuussa 2018, keksintö pysyi suurimmaksi osaksi hämärässä innokkaimpia kryptopiirejä lukuunottamatta vuoden 2020 loppupuolelle asti. Vuonna 2020 NFT: n myynti kasvoi 200% yli 9 miljoonaan dollariin.

NFT: n myynti on sittemmin noussut uskomattomalla nopeudella, ja helmikuun 22. päivän aikana myytiin noin 60 miljoonaa dollaria ei-vaihdettavaa valuuttaa.

Myös valuuttojen arvo on noussut samalla tavoin: Moni NFT saavutti yli miljoonan dollarin myynnit helmikuussa. 22. päivä yksi Cryptopunk-sarjan keräilykappale myytiin 550 ETH hintaan, arvoltaan yli miljoona dollaria myyntihetkellä.

Hyvästi kuningattareni.

Danny (@seedphrase) 22. Helmikuuta 2021

Kolme päivää aiemmin toinen kappale Cryptopunkia myytiin 800 ETH hintaan, 1,55 miljoonaa dollareina myyntihetkellä, kun taas kolmas myi neljä päivää sitten hinnalla 650 ETH.

Raportin mukaan projektipohjaisten NFT-valuuttojen markkina-arvo oli 338 miljoonaa dollaria vuoden 2020 lopussa. Messarin tutkimusanalyytikko Mason Nystrom uskoo, että tämä luku voi nousta yli 1,3 miljardiin dollariin vuonna 2021.

Taideteollisuus ja NBA antavat hyväksyntänsä

Nystrom totesi, että taideteollisuus on omaksunut NFT:t, ja se on myynyt yli 120 miljoonan dollaria teknologian synnystä joulukuuhun 2020. Hän totesi myös suuren potentiaalin peli- ja keräilykategorioissa korostaen, että kriittisen infrastruktuurin odotetaan valmistuvan vuonna 2021.

Ethereumin NFT -projekti Ether.Cards on suunnitellut NFT-kortit, joille satunnaisesti annetaan erityisiä hyötyominaisuuksia, kuten alennetut alustamaksut, paremmat todennäköisyydet voitolle tai jopa jaetut palkkiot alustan jatkuvista tuloista. Alustan avulla taiteilijat voivat asettaa arvontoja, bingoja, deathmatcheja ja muita pelejä NFT: lle.

NBA on epäilemättä suurin yritys joka omaksui NFT-valuutan. Urheilujärjestö teki viime vuoden aikana NFT:n nimeltään NBA Top Shots. Tämä luotiin yhteistyössä Dapper Labsin kanssa, joka tunnetaan CryptoKitties-pelin tekemisestä.

Viimeisen 24 tunnin aikana yli 34 000 ihmistä vaihtoi koripalloteemaisia ​​kortteja Top Shotin jälkimarkkinoilla, mikä tuotti yli 46,7 miljoonan dollarin liikevaihdon. Aiemmin tänään Lebron Jamesin kortti myytiin 208 000 dollarilla Cryptoslamin mukaan.

Useat julkkikset ovat myös yrittäneet hypätä NFT-junaan: Lindsay Lohan myi Daft Punk -aiheisen NFT: n 15 000 dollarilla. Myös venäläinen taiteilija yritti hyötyä NFT: stä aiemmin tänään tekemällä videon itsestään syömässä elävää lepakkoa Euroopan parlamentin edessä NFT: ksi.