Twitter harkitsee Bitcoin:n lisäämistä taseeseensa

Twitter harkitsee Bitcoin:n lisäämistä taseeseensa

Twitterin-talousjohtaja kertoi, että yritys tutkii vaihtoehtoja, jos he voivat maksaa palkkoja työntekijöilleen Bitcoin:ssa ja kohdistaa osan varainhallinnastaan ​​BTC:lle.

Yritykset ovat vasta tulossa Bitcoin:iin (BTC), ja vastaavat uutiset saattavat lisääntyä edelleen Teslan äskettäisen ilmoituksen jälkeen. Keskiviikkona 10. helmikuuta Twitter-talousjohtaja ilmoitti, että yritys harkitsee BTC:n lisäämistä taseeseen.

CNBC:n Squawk Boxin haastattelussa Twitter Inc:n (NYSE: TWTR) talousjohtaja Ned Segal kertoi yrityksen Bitcoin-suunnitelmista. Hän totesi, että jos Twitterin työntekijät ja myyjät harkitsevat palkkojen / maksujen hyväksymistä Bitcoinissa (BTC), he saattavat lisätä maailman suurimman kryptovaluutan taseeseensa. Segal sanoi:

”Olemme tehneet paljon ennakkoajattelua harkitaksemme, kuinka voisimme maksaa työntekijöille, jos he pyytävät heidän palkan maksettavan Bitcoin:lla ja kuinka voisimme maksaa toisille yrityksille, jos he pyytäisivät maksamaan laskut Bitcoin:ssa. Kannattaako meidän myös lisätä Bitcoin:ia taseeseen. Sitä tutkimme ja tarkastelemme edelleen. Emme ole vielä tehneet muutoksia tai virallista päätöstä ”

Twitter Inc:n (NYSE: TWTR) talousjohtaja Ned Segal

Twitterin sisaryritys Square Inc sanoi, että se on jo sijoittanut 50 miljoonaa dollaria Bitcoin:iin lokakuussa 2020. Square oli toinen yhdysvaltalainen julkisesti noteerattu yritys MicroStrategy Inc:n (NASDAQ: MSTR) jälkeen, joka investoi Bitcoin:iin (BTC). Keskiviikkona Twitter-osakkeet nousivat 13% tämän ilmoituksen jälkeen.

Markkinoiden spekulaatiot käyvät villinä huhuista, että muut suurten teknologioiden jättiläiset saattavat pian sijoittaa Bitcoin;iin. Apple Inc: ää (NASDAQ: AAPL) ja Oracle Corp: ta (NYSE: ORCL) pidetään keskeisinä toimijoina liittyä Bitcoin-vaunuun. JPMorgan uskoo kuitenkin, että Teslan pääsy Bitcoin:iin ei laukaise ja lisää institutionaalista ostamista.

MicroStrategy jakaa Bitcoin Corporate Playbook -sivuston

Business Intelligence-yritys MicroStrategy on sijoittanut noin 1,5 miljardia dollaria Bitcoin:iin viime kuukausina. MicroStrategy:n toimitusjohtaja Michael Saylor on pyrkinyt aggressiivisesti Bitcoin:n käyttöönottoon. Michael Saylor jakoi Bitcoin-yrityskirjaansa sekä äskettäin pidetyn World 2021 -konferenssin istunnot.

Viimeisimmässä Yahoo Finance -haastattelussaan Saylor lisäsi:

”Bitcoin on noussut institutionaaliseksi turvapaikaksi. Nykyaikana käteisestä on tulossa velkaa, koska rahan tarjonta kasvaa 15 prosentilla ja käteisen ostovoima heikkenee jatkuvasti. ”

Michael Saylor

Hän totesi myös: ”Kun yritykset ottavat Bitcoin:n käyttöön taseessaan omana vararahastona, ne korvaavat järjestämättömän omaisuuserän parhaiten tuottavalla omaisuuserällä ja valitsevat epävakaan arvon nousun vakaan poiston sijaan. Tämä Bitcoin-strategia hyödyttää kaikkia osakkeenomistajia pitkällä aikavälillä.

Coinmotion
Coinmotion