CME aloitti kaupankäynnin Ethereum-futuureilla

CME aloitti kaupankäynnin Ethereum-futuureilla
CME

Chicago Mercantile Exchange (CME) on käynnistänyt odotetut futuurisopimukset Ethereumin lohkoketjuverkoston natiiville kryptovaluutalle.

Ethereum-futuurit julkistettiin joulukuun puolivälissä. Kaupankäynti niillä aloitettiin eilen yöllä suomenaikaan. Helmikuun sopimuksen rekisteröintihinta oli 1669,75 dollaria. Tuolloin spot-hinta oli noin 1600 dollaria.

Chicagossa toimiva pörssi on toistaiseksi käynyt kauppaa 77 sopimuksella, ja suurin aktiivisuus on keskittynyt helmikuun päättymiseen. Futuurisopimukset ovat laillisia sopimuksia ostamisesta tai myymisestä ennalta määrättyyn hintaan myöhemmin.

CME:n Ethereum-futuurit maksetaan käteisellä ja perustuvat valuutan viitekurssiin, joka sisältää tietoja suurimmista kryptovaluutapörsseistä Bitstamp, Coinbase, Gemini, itBit ja Kraken.

Maailman ensimmäinen säännelty Ethereum-futuurituote voi saada lisää institutionaalista kysyntää markkina-arvon mukaan toiseksi suurimmalle kryptovaluutalle, mikä lisää viimeaikaista hintakehitystä.

”Aikaisemmat perinteiset rahoituslaitokset, jotka ostivat Bitcoin:a, kääntävät katteensa jo Ethereum:iin. Ethereum on käytetyin lohkoketju + Käytetyin DeFi alusta + mahdollinen päivitys Ethereum verkkoon jolloin se muuttuu deflaatio malliseksi ”,

Qiao Wang, kryptovaluuttatutkija, sijoittaja ja Messarin perustaja, twiittasi sunnuntaina.

Wang ennakoi Ethereum:n arvon olevan pitkällä aikavälillä 5000 dollaria ja enemmän.

Ethereum:n arvo on yli kolminkertaistunut sen jälkeen, kun CME ilmoitti suunnitelmista listata futuurisopimukset 16. joulukuuta, jäljittelemällä Bitcoinin nousua $ 6,000:sta $ 19,783:iin, joka nähtiin 17. joulukuuta 2017 edeltävinä viikkoina, jolloin pörssi aloitti Bitcoin-futuurien kaupankäynnin.

Vaikka Bitcoin nousi ensin ja muutti myöhemmin vuoden pituisille karhumarkkinoille, Ethereum todennäköisesti pitää arvonsa. ”Markkinat ovat nyt kypsemmät, makro on erilainen, ja mukana on erilaisia ​​pelaajia”,

kauppias ja analyytikko Alex Kruger twiittasi viime viikolla.

Wang ilmaisi myös samanlaisen mielipiteen sunnuntaina varoittaen, että Ethereum:n shorttaaminen olisi ”elämäsi pahin kauppa”.

Sveitsiläisen Crypto Finance AG: n kauppapäällikkö Patrick Heusser ennakoi Ethereum:n johtavan kryptovaluutta markkinat korkeammalle.

”Olen sijoittanut Ethereum:iin ja Bitcoin:iin viikonloppuna ja vähentänyt DeFi-altistusta”, Heusser kertoi CoinDeskille. ”En näe yhteyttä Ethereum-futuurilistaukseen ja siihen liittyvään hintatoimintaan.”

Crypto Finance AG: n kauppapäällikkö Patrick Heusser

Liity Coinmotion