NFT-avatarit ovat ohittaneet suosiossaan kaikki muut NFT-muodot

NFT-avatarit ovat ohittaneet suosiossaan kaikki muut NFT-muodot

NFT:t eivät ehkä aluksi kuulosta jännittäviltä, mutta ne mullistavat tapamme kerätä ja näyttää taidetta ja mediaa. Kaikista NFT:istä ylivoimaisesti suosituimpia ovat CoinMarketCapin mukaan avatarit. Ne ovat käytännössä pieniä hahmojen kuvia, joita käytetään yleisesti profiilikuvina esimerkiksi Twitterissä. NFT PFP:t (profiilikuvat) ovat erittäin haluttuja ja kerättäviä. Sosiologisella tasolla se antaa meille vihjeen syvemmästä luonteestamme, joka on näyttävyys ja sosiaalinen asema.

Jos näytät NFT-avatarin mistä tiedämme omistatko sen? Mikä estää käyttäjiä ottamasta kuvakaappauksia NFT:stä ja käyttämästä niitä avatareinaan? Yksi yritys on tässä asiassa edellä. MyNFT.fyi on luonut sovelluksen, jonka avulla NFT PFP:n haltijat voivat todentaa ketjussa olevien avatariensa omistajuuden.

Prosessi kestää vain hetken, ja sen avulla NFT:n haltijat voivat ilmoittaa omistusoikeutensa julkisesti. Kun käyttäjä on ladannut NFT-avatarinsa Twitteriin, kuka tahansa voi työkalun ansiosta klikata sitä ja nähdä omistustodistuksen näkyvän. Idea on itse asiassa niin harkittu, että DeFi.org on ottanut yrityksen kiihdyttämöönsä auttamaan työkalun edistämisessä, markkinoinnissa ja myynninedistämisessä.

DeFi.orgin tarkoituksena on auttaa käynnistämään uusia ja innovatiivisia hankkeita ja protokollia alalla. Yritys toimii mentorina, rahoittaa, lisää likviditeettiä ja esittelee hankkeita markkinatoimijoille. Se tekee yhteistyötä MyNFT:n kanssa auttaakseen sitä kehittymään ja saavuttamaan massayleisön.

Twitter näyttää olevan kartalla, sillä se on jo tarjonnut käyttäjilleen todennetun tavan näyttää omia NFT-avatareitaan. Voisivatko Discord ja Youtube seurata esimerkkiä? On todennäköistä, että käyttäjät alkavat painostaa sitä.