Esittelyssä .Wallet Alliance

Esittelyssä .Wallet Alliance

Unstoppable Domains ja 32 maailman johtavaa lompakkoa, mukaan lukien 1inch, BRD Wallet, imToken, MyEtherWallet ja Trust Wallet, yhdistävät voimansa The .Wallet Alliance -verkostossa, joka on kryptolompakoiden avoin yhteistyö, jonka tavoitteena on yksinkertaistaa vertaisverkkosovellusten välisiä kryptotransaktioita ja murtaa perinteisten maksujärjestelmien siilot.

.Wallet Alliance, joka edustaa 40 miljoonaa käyttäjää, yhdistää voimansa luodakseen uuden maailmanlaajuisen standardin vertaisverkkokryptotransaktioille Unstoppable Domainsin yksinkertaisten ja helppolukuisten .wallet NFT-domainien avulla.

”Kryptolompakoiden tarjoajien tavoitteena on tehdä digitaaliset maksut kaikkien käyttäjien ulottuville. Krypto-käyttäjätunnusten standardoimisen koko ekosysteemissä pitäisi olla koko toimialan laajuinen pyrkimys massojen käyttöön”, sanoo BRD:n toinen perustaja ja toimitusjohtaja Adam Traidman. ”BRD:n liittouma Unstoppable Domainsin kanssa on voitto miljoonille nykyisille ja tuleville käyttäjille, jotka voivat nyt luoda .wallet-käyttäjätunnuksen ja luopua monimutkaisista kryptotransaktioista.”

Kryptomaksujen yksinkertaistaminen

Monet käyttäjät ovat kokeneet turhautumista ja hankaluutta joutuessaan kopioimaan/liittämään lompakko-osoitteensa ja lähettämään ensimmäiset testimaksut varmistaakseen, että osoite on syötetty oikein. .wallet NFT -verkkotunnusten avulla krypton lähettämisestä tulee yhtä yksinkertaista kuin sähköpostin lähettämisestä suoraan ystäville riippumatta siitä, mikä lompakkopalveluntarjoaja heillä on. Käyttäjät voivat nyt syöttää helppolukuisia käyttäjätunnusosoitteita, kuten YourName.wallet, Brad.wallet, JohnSnow.wallet, nykyisten monimutkaisten 26-42 aakkosnumeeristen lompakko-osoitteiden sijaan.

Tulevina kuukausina yli 40 miljoonaa lompakkokäyttäjää osallistuvista lompakoista voi korvata pitkät aakkosnumeeriset lompakko-osoitteensa .wallet-käyttäjätunnuksilla, mikä tekee 275+ kryptovaluutan ja tokenin siirrosta maailmanlaajuisesti helpompaa kuin koskaan.

Laajentaakseen pääsyä ja hyväksyntää maailmanlaajuisesti monet näistä lompakoista alkavat myös lisätä uusille ja nykyisille käyttäjille mahdollisuuden luoda .wallet NFT -verkkotunnuksen käyttäjätunnuksen suoraan lompakostaan.

Avoimen ratkaisun rakentaminen

Tekemällä yhteistyötä kryptovaluutta lompakoiden kanssa avoimena standardina .wallet luo globaalin ratkaisun, jolla puututaan kryptomaksujen suurimpaan ongelmakohtaan ja yksinkertaistetaan käyttäjäkokemusta.

”Toisin kuin fiat-maksusovellukset, jotka ovat suljettuja ja sijainnin mukaan rajoitettuja, Unstoppable Domains tarjoaa maailmanlaajuisia, yhteentoimivia maksuja satojen lompakoiden, sovellusten ja palveluiden välillä. Perustamalla .walletin vertaisverkkomaksujen käyttäjätunnukseksi tämä lompakoiden liittouma vie tämän vertaansa vailla olevan käyttäjäkokemuksen askeleen pidemmälle”, sanoo Matthew Gould, Unstoppable Domainsin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Yksinkertaiset käyttäjätunnukset, jotka toimivat kaikissa lompakoissa maailmanlaajuisesti, poistavat pelon ja riskin krypton käyttämisestä. Olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä näiden yli 30 lompakon kanssa, jotta kryptotransaktioista tulisi jokapäiväistä todellisuutta miljoonille ja myöhemmin miljardeille ihmisille, ja kutsumme muita lompakoita liittymään liittoumaamme.”

Aivan kuten fiat-maksusovellusten käyttäjätunnukset helpottivat Yhdysvaltain dollarin lähettämistä, Unstoppable Domainsin .wallet-käyttäjätunnukset vievät vaivaa ja pelkoa kryptojen lähettämisestä. Yhteistyön myötä Unstoppable Domains ja tämä lompakkoliittouma tekevät yhteistyötä, jotta .wallet-päätteiden tuki saataisiin integroitua uusiin lompakko- ja vaihtokumppaneihin, mikä nopeuttaisi hajautettuja vertaisverkkotapahtumia.

”Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä yhteistyö tuo meidät lähemmäs sitä, että lompakoista tulee vertaisverkkomaksamisen standardi maailmanlaajuisesti. Verrattuna perinteisiin vertaismaksualustoihin, jotka ovat suljettuja siiloja, NFT-verkkotunnukset antavat valinnanvaraa ja valtaa takaisin ihmisille, jotka voivat vaihtaa rahaa luottavaisesti. Unstoppable Domainsin .wallet-käyttäjätunnusten avulla kryptovaluuttojen ja -polettien lähettäminen on yhtä helppoa kuin sähköpostin lähettäminen. Olen myös aivan super innoissani uuden verkkotunnuksemme MEW.walletin käytöstä”, sanoi MyEtherWalletin toimitusjohtaja Kosala Hemachandra.

Seuraavan miljardin ihmisen saaminen krypton pariin

Tämä on ensimmäinen askel kohti aidosti globaalia, avointa maksuliikenneverkkoa, joka toimii kaikkialla maailmassa. .Wallet Alliance on avoin lompakoille, ja tuen lisääminen edellyttää vain yksinkertaista integrointia. Jos olet lompakko tai pörssi, joka on kiinnostunut liittymään .wallet Allianceen, voit hakea osoitteessa https://unstoppabledomains.com/app-submission.

Tällä hetkellä MyEtherWallet, Trust Wallet, Cake Wallet, Bacoor, Moralis, Orchid ja Xumm tukevat jo .wallet-verkkotunnuksia sekä Unstoppable Domainin 9 muuta verkkotunnuspäätettä, ja loput lompakot lisäävät tuen tulevien kuukausien aikana.

”Kaikilla kryptolompakkopalvelujen tarjoajilla on samanlainen tavoite tehdä digitaalisista pikamaksuista yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä kaiken tasoisille käyttäjille. Yhteistyö käyttäjätunnusten standardoimiseksi eri lompakoissa tuo meidät lähemmäs tämän tavoitteen saavuttamista. Liittouma on voitto ioPayn käyttäjille ja miljoonille muille, jotka voivat nyt luoda .wallet-käyttäjätunnuksen”, sanoo Larry Pang, IoTeXin ekosysteemipäällikkö.

Käyttäjät ympäri maailmaa ovat ostaneet jo yli 100 000 .wallet NFT -verkkotunnusta. Lisätietoja ja oman .wallet NFT -verkkotunnuksen varmistaminen on mahdollista osoitteessa www.unstoppabledomains.com/nft-domains/wallet.

Mikä on NFT-verkkotunnus?

.wallet-allianssi

The .Wallet Alliancen perustajajäseniä ovat mm. seuraavat: 1inch, ArcBlock (DID Wallet), Avalanche Wallet, Bacoor / HB Wallet, Birdchain, Bitcoin. com, Bitinka, BRD Wallet, Cake Wallet, Chipper Cash, CoinFlip, Digifox, Edge, Elastos Essentials, HASH Wallet, Frontier Wallet, imToken, IoTeX (ioPay-lompakko), Jobchain, Klever, Litewallet, Lobstr, Mercuryo, MyEtherWallet, Mysterium Network, Nimiq Wallet, OWNR Wallet, Portis Wallet, Throughbit , Trust Wallet, Wombat, Xumm.