Unstoppable Domains alkaa tekemään yhteistyötä Polygonin kanssa

Unstoppable Domains alkaa tekemään yhteistyötä Polygonin kanssa

Tiedote 21.10.2021

Tämä on merkittävä uutinen, sillä se alentaa huomattavasti NFT-verkkotunnuksen ostokustannuksia, mikä tekee NFT-verkkotunnusten omistamisesta helpommin kaikkien ulottuvilla olevaa.

Unstoppable Domains tulee olemaan ensimmäinen ja ainoa NFT-verkkotunnusten tarjoaja, joka tarjoaa NFT-verkkotunnuksia, joita voi hallita ilmaiseksi.

Olemme jo pitkään olleet sitä mieltä, että NFT-tunnusten pitäisi olla omistusta, ei tilauksia, minkä vuoksi emme ole koskaan veloittaneet asiakkailtamme verkkotunnusten uusimismaksuja.

Nyt liittymällä L2-skaalausratkaisukumppanimme kaikki Unstoppable Domainsin käyttäjien kaasumaksut katetaan heidän täysimittaisella skaalausratkaisullaan.

Ennen vuoden loppua käyttäjät voivat lunastaa verkkotunnuksia, perustaa ja muokata hajautettuja verkkosivustoja sekä liittää yli 50 lompakkoa ja vaihtoa NFT-verkkotunnuksiinsa, ja kaikki tämä ilman kustannuksia.

NFT-verkkotunnukset toimivat myös Brave Browserissa ja Operassa vuoden 2022 alussa.

Unstoppablen ’.Wallet Alliance’ -aloitteen jälkeen yli 30 globaalia kryptolompakkoa tukee ’.wallet’-käyttäjätunnuksiamme uutena alan standardina, ja ’Login with Unstoppable’-käyttäjätunnuksen integrointi tekee tietojen siirrettävyydestä helpompaa kuin koskaan – Unstoppable pyrkii edistämään yhteentoimivuutta ja saavutettavuutta kryptoekosysteemin kaikissa osissa.

Miksi valitsimme Polygonin kumppaniksemme

Valitsemamme kumppani on Ethereumin skaalautumisen ja infrastruktuurin kehittämisen johtava alusta. Sen kasvava tuotevalikoima tarjoaa kehittäjille helpon pääsyn kaikkiin tärkeimpiin skaalaus- ja infrastruktuuriratkaisuihin: L2-ratkaisut (ZK Rollups ja Optimistic Rollups), sivuketjut, hybridiratkaisut, erilliset ja yritysketjut, datan saatavuusratkaisut ja paljon muuta.

Heidän skaalausratkaisunsa ovat saaneet laajaa hyväksyntää, sillä yli 1000 sovellusta on isännöity, ~600 miljoonaa transaktiota on käsitelty, ~60 miljoonaa yksilöllistä käyttäjäosoitetta ja yli 5 miljardin dollarin omaisuus on turvattu.