Elon Muskin mukaan rahan pitäminen käteisenä on tyhmempää kuin sen säilyttäminen Bitcoinissa

Elon Muskin mukaan rahan pitäminen käteisenä on tyhmempää kuin sen säilyttäminen Bitcoinissa
Elon Musk

Teslan ja Spacex:n toimitusjohtaja Elon Musk on selventänyt kantaansa Bitcoiniin. Korostaen, että hän on insinööri, ei sijoittaja, Musk sanoo, että Bitcoin ”on yksinkertaisesti vähemmän tyhmä likviditeetin muoto kuin käteinen”. Musk kiisti myös Peter Schiffin väitteet että Bitcoin olisi huonompi sijoituskohde kuin kulta.

Mitä Elon Musk ajattelee Bitcoinista

Bloomberg haastatteli torstaina kryptovaluutapössi Binancen toimitusjohtajaa Changpeng Zhaoa sen jälkeen, kun hänen pörssissään olevan Dogecoinin kysyntä kasvoi. Hän kommentoi haastattelun aikana Elon Muskin innostusta meemi-kryptovaluuttaa kohtaan.

”Olen yllättynyt siitä, että Elon on niin innostunut Dogecoinista”, Zhao aloitti ja totesi, että ”Tämä on vapaa maailma ja kuka tahansa voi pitää mistä tahansa. Hän [Musk] voi pitää Dogecoinista mistä tahansa haluamastaan ​​syystä. ” Binancen toimitusjohtaja korosti vahvaa uskoaan siihen, että Musk ei omista yhtään Dogecoinia, ja että Muskin sähköautoyritys Tesla osti 1,5 miljardilla dollarilla Bitcoinia ei Dogecoinia.

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao

Elon Musk näki kyseisen haastattelun ja vastasi:

Teslan toiminta ei heijasta suoraan mielipiteitäni. Bitcoin on yksinkertaisesti vähemmän tyhmä likviditeetin muoto kuin käteinen. Tämä koskee yrityksia jotka ovat tarpeeksi seikkailunhaluisia. Selvyyden vuoksi en ole sijoittaja olen insinööri. En edes omista mitään julkisesti kaupankäynnin kohteena olevaa osaketta Teslan lisäksi. Fiat-valuutalla on negatiivinen korko, vain tyhmä ei katsoisi muualle. Bitcoin on melkein yhtä ”paska” kuin fiat-raha. Avainsana on ”melkein”.

Elon Musk

Kulta sijoittaja Peter Schiff, joka äskettäin kritisoi Muskia ja Teslaa Bitcoinin ostamisesta, twiittasi perjantaina: ”Elon Muskin mukaan” Bitcoin on melkein yhtä ”paska” kuin fiat-raha. ”Joten Musk pitää sekä Bitcoinia että fiatia ”paskana”.

Hän jatkoi: ”Olen samaa mieltä. Luulen vain, että Bitcoin, joka on digitaalinen fiat, on jopa enemmän ”paskaa” kuin keskuspankkien julkaisema paperifiat. Kulta ei ole ”paskaa”. Se on oikeaa rahaa ja parempi kuin molemmat. ”

Musk näki twiitin ja vastasi Schiffille:

Sähköposti, jossa sanotaan, että sinulla on kultaa, ei ole sama kuin kulta. Sinulla voi myös olla kryptovaluuttaa. Raha on vain tietoa jonka avulla voimme käydä kauppaa helpommin ja nopeammin. Kaikkeen tiedonsiirtoon liittyy viive ja virhe. Rahajärjestelmän seuraava askel on minimoida molemmat.”

Elon Musk