Binance Coinista tulee parabolisen nousun jälkeen kolmanneksi suurin Kryptovaluutta

Binance Coinista tulee parabolisen nousun jälkeen kolmanneksi suurin Kryptovaluutta

Binance Coin ohittaa Tetherin ja tulee markkina-arvoltaan kolmanneksi suurimmaksi kryptovaluutaksi Bitcoin:n ja Ethereum:n jälkeen.

Binance Coin (BNB), maailman suurimman kryptovaluuttapörssin Binancen liikkeeseen laskema kryptovaluutta, on saavuttanut merkittävän historiallisen virstanpylvään, ja siitä on tullut markkina-arvon perusteella kolmanneksi suurin kolikko ensimmäistä kertaa historiassa.

Kirjoitushetkellä BNB: n markkina-arvo on 38 miljardia dollaria, joka ylittää suurimman stablecoin Tetherin (USDT) noin 5 miljardilla dollarilla kryptovaluutta arvoja seuraavan CoinGecko:N tietojen mukaan.

CoinGecko

Binance Coinin kaupankäynnin arvo on 257 dollaria, mikä on 47% enemmän kuin viimeisten 24 tunnin aikana ja noussut 107% viimeisten seitsemän päivän aikana julkaisuhetkellä.

Markkina-arvon kasvun ohella BNB näki myös suuren piikin päivittäisessä kaupankäynnissä, jolloin Binance Coinin keskimääräinen päivittäinen kaupankäyntivolyymi nousi tänään kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, 14 miljardiin dollariin, eilen vain noin 9 miljardiin dollariin.

Binance Coinin pääsy kolmen parhaan kolikon joukkoon markkina-arvoltaan seuraa valtavaa rallia. BNB kirjasi eilen suuren nousun, ylitti XRP: n ja nousi kuudenneksi suurimmaksi kolikoksi Polkadotin (DOT) ja Cardanon (ADA) jälkeen.

BNB:n valtava nousu viimeaikoina johtuu Binance Smart Chain -pohjaisen hajautetun kryptovaluutta vaihtopalvelun, PancakeSwapin, menestyksen keskellä. Hajautetussa rahoitusalustassa on tapahtunut jonkin verran parabolista kasvua viime viikkojen aikana, mikä ohitti Uniswapin eilisen suurimman hajautetun pörssin mukaan. Kirjoitushetkellä PancakeSwapin keskimääräinen päivittäinen kaupankäyntivolyymi on 1,6 miljardia dollaria, kun se on 1,2 miljardia dollaria Uniswapista CoinGeckon mukaan.

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao totesi, että BNB on asettanut uusia kaikkien aikojen korkeimpia korkeita arvoja paitsi suhteessa maailman suurimpaan kryptovaluuttaan, Bitcoiniin (BTC). ”Nöyrästä 0,00001 BTC:stä BNB:tä kohti olemme kasvaneet 480x BTC: tä vastaan ​​viimeisten 3 ja puolen vuoden aikana”, Zhao kirjoitti. Hän sanoi, että BNB: n suorituskyky BTC:tä vastaan ​​on ollut Binancen päätavoite:

”Tämä on aina ollut tavoitteemme kasvaa hieman nopeammin kuin BTC. Ei yli ottamatta sitä, mutta niin paljon tekemämme vaivaa, haluamme nähdä sen kasvavan hieman nopeammin. Muussa tapauksessa meidän pitäisi vain ostaa BTC ja olla tekemättä mitään. ”

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao

Binance Coin:lla on useita käyttötarkoituksia tässä listattu mihin kyseistä kolikkoa voi käyttää.

  • Alennuksia kaupankäyntikuluista Binancen kryptovaluuttapörssissä
  • Ilmaisia kolikoita Binancen Lauchpad alustalla julkaistavista projekteista
  • Paremmat palkkiot kun kutsut ystäviäsi Binanceen 40% kaikista kuluista
  • Valuuttana Binance Smart Chain lohkoketjussa. (Kopio Ethreum:sta)
  • Parempi ”cashback” kun käytät Binancen Visa-kortti.
  • Oikeudet osallistua ostamaan kolikoita edullisempaan hintaan Binancessa julkaistavista projekteista
Liity Binanceen