Harvinainen ‘Homer Simpson Pepe’ NFT myyty 312 000 dollarilla

Harvinainen ‘Homer Simpson Pepe’ NFT myyty 312 000 dollarilla
homerpepe

Unohda Decentralized Finance! NFT on nyt se kuumin juttu. Todisteena tästä on ’Homer Pepe’, harvinainen NFT, joka yhdistää rakastetun Homer Simpson-hahmon kuuluisan Pepe The Frog-meemin kanssa.

Eilen Homer Pepen entinen omistaja Peter Kell ilmoitti Instagramissa myyneensä sen 205:lla Ethereumilla eli 312 000:lla dollarilla.

’Homer Pepe’ NFT tuotti 700% voittoa

Kellin tarina alkoi vuoden 2018 alussa Rare Art Labs Digital Art Festival -huutokaupassa New Yorkissa. Meemiharrastajat täyttivät pienen tapahtumahuoneen huutaakseen itselleen Pepe The Frog -henkistä NFT-taidetta.

Tarjolla oli koko joukko Pepe-johdannaisia teoksia. Tähän sisältyi Salvador Dali -tyylinen esine jossa oli sulatettuja Pepejä kellojen sijaan, tietenkin taiteilijan tavaramerkin surrealistisella tyylillä. Homer Pepestä kehkeytyi kuitenkin näyttelyn tähti.

Huutokaupan pitäjän ilmoittama ”kallein olemassa oleva harvinainen Pepe ” käynnisti tarjoussodan meemikuvan hankkimiseksi. Kell voitti sen 38 500 dollarin tarjouksella. Eilen Kell ilmoitti myyneensä Homer Pepen hämmästyttävällä 205 ETH:n hinnalla, mikä tarkoitti hänelle 700%:n voittoa.

Kommentoidessaan myyntitapahtumaa Kell kertoi ihmisten pilkanneen hänen kolmen vuoden takaista 38 500 dollarin ostostaan. Kun otetaan huomioon viimeaikainen kiinnostus NFT:tä kohtaan, viimeinen naurahdus jää ilmiselvästi hänelle.

Kell lisäsi, että digitaalinen taide ja NFT:t ovat ”oikea juttu”. Lisäksi hän näkee tämän trendinä joka vain kasvaa ajan myötä.

”He nauroivat, kun ostin HomerPepen hintaan 39 000 dollaria. Mutta kun myin sen 205 ETH: lla… 😳😳😳😳🎉🎉🥳 Toisaalta surullista nähdä HomerPepe-tarinani päättyvän. Mutta tämä on täysin hullu tapahtuma NFT-maailmassa. Olen ehdottomasti oppinut digitaalisen taiteen arvon. Lisää todisteita siitä, että NFT:t ovat oikea juttu ja että niistä tulee suuri osa taiteen myyntiä tulevaisuudessa. #nft #digitaalitaide. ”

zippi101 Instagram 1.3.2021

NFT:t kuuluvat taiteilijoiden valtakuntaan

Bankless Podcastin isäntä David Hoffman sanoi, että NFT:t yhdistävät taiteen ja kryptovaluutan maailmat. Vieläpä tavalla joka ohittaa liiallisen teknisyyden, jota monin paikoin esiintyy kryptojen puolella.

Hoffman sanoi, että taiteilijat eivät välitä Ethereumista; he haluavat vain ilmaista itseään luovasti. Hän selittää NFT:n nousun taiteilijoiden kasvavaan ymmärrykseen siitä, että NFT:t ovat yksi tapa toteuttaa tätä.

”Olemme historian käännekohdassa, erityisesti taiteilijain historiassa. He eivät välitä Ethereumista eivätkä Decentralized Financesta. He välittävät mahdollisuudesta ilmaista itseään kulttuurisesti ja luovasti, ja he näkevät, että NFT:t ovat väline, jolla se voidaan tehdä. ”

David Hoffman

NFT:t jakavat edelleen mielipiteitä – Etenkin rahasummista joilla ne voivat vaihtaa omistajaa. Mutta kuten Hoffman viittasi, NFT:t ovat suurelta osin taiteilijoiden ja taiteenkeräilijöiden maailmassa eivätkä kryptovaluutan keinottelijoiden kohteena.