Unstoppable Domains: Yhden pysähdyksen verkkotunnuskauppa Web3-verkkotunnuksille, mukaan lukien .eth-verkkotunnukset

Unstoppable Domains: Yhden pysähdyksen verkkotunnuskauppa Web3-verkkotunnuksille, mukaan lukien .eth-verkkotunnukset

Ethereum Name Service (ENS)-pohjaiset .eth-verkkotunnukset on lisätty Unstoppable Domainsin verkkosivustolle, luoden yhden pysähdyksen kaupan Web3-verkkotunnuksille. Yksi alusta, jolta voit ostaa .eth, .nft, .crypto, .polygon-verkkotunnuksia ja paljon muuta.

Lisäämällä tuen .eth-verkkotunnuksille, kuka tahansa voi nyt ostaa .eth-verkkotunnuksia suoraan ja hyödyntää uusia ominaisuuksia, jotka houkuttelevat uutta yleisöä .eth-verkkotunnuksille. Jokainen Unstoppablen kautta ostettu .eth-verkkotunnus rekisteröidään ENS-älysopimuksen avulla, tarjoten saman täyden toiminnallisuuden kuin muut .eth-verkkotunnukset.

Unstoppable Domainsin tavoitteena on laajentaa Web3-yhteisöä yhdellä ainoalla pysäkillä, tarjoamalla tuki tärkeimmille nimeämiskäytännöille ja lohkoketjuille Web3:ssa, aloittaen .eth-verkkotunnuksista.

”Web3:ssa on tilaa meille kaikille, ja on aika edetä teollisuutena yhdessä”, sanoo Matt Gould, Unstoppable Domainsin toimitusjohtaja ja perustajajäsen. ”Rakennamme paikan, josta voit helposti ostaa ja hallinnoida kaikkia Web3-verkkotunnuksiasi, ja odotamme lisäävämme tukea johtaville nimeämiskäytännöille ja lohkoketjuille tulevaisuudessa.”

Miksi ostaa .eth-verkkotunnus Unstoppablen kautta?

Tarjoamme sinulle yhden pysähdyksen verkkotunnuskaupan lisäksi uusia toiminnallisuuksia, jotka tekevät .eth-verkkotunnuksen ostamisesta entistä helpompaa ja sujuvampaa.

Turvaa .eth-verkkotunnuksesi holviin

Sinulla on nyt mahdollisuus turvata .eth- tai muita Web3-verkkotunnuksiasi Unstoppablen hallitsemaan holviin. Voit ostaa .eth-verkkotunnuksen ilman välitöntä yhdistämistä kryptovaluuttalompakkoon ja nauttia lisäturvasta, kun säilytät Web3-verkkotunnuksesi erillään muista krypto-omaisuuksistasi. Holveissa säilytetyt verkkotunnukset ovat täysin sinun omistuksessasi, ei Unstoppablen, ja voit siirtää ne itse säilytettävään lompakkoon milloin tahansa.

Aseta .eth-verkkotunnuksesi automaattiseen uusintaan

ENS-pohjaiset Web3-verkkotunnukset vaativat vuosittaisia uusimismaksuja. Helpottaaksemme uusimisen vaivaa Ethereumin lohkoketjussa ja estääksemme .eth-verkkotunnuksen vahingossa menettämisen, tarjoamme valinnaisen automaattisen uusintatoiminnon .eth-verkkotunnuksille.

Automaattinen uusinta maksaa 4 dollaria uusimiskautta kohti, ja voit päättää, haluatko uusia .eth-verkkotunnuksesi muutamaksi kuukaudeksi tai useammaksi vuodeksi. Automaattinen uusinta Unstoppablen kanssa antaa sinulle mielenrauhan siitä, että verkkotunnuksesi säilyy sinun hallussasi niin kauan kuin haluat.

Maksaminen yhtä helppoa kuin Web2-verkkokaupassa

Haluamme tehdä Web3-verkkotunnusten ostamisen yhtä helppoksi kuin minkä tahansa verkkosivuston kassalla asioinnin. Voit ostaa .eth-verkkotunnuksia luottokortilla Stripe, PayPal, Google Pay ja Apple Pay -palveluiden avulla, sekä Bitcoinilla tai 11 muulla kryptovaluutalla, mukaan lukien Ethereum.

Sama ENS-toiminnallisuus

Voit hallinnoida tietueita, siirtää verkkotunnuksia, käyttää ENS-integraatioita ja jopa maksaa uusimismaksut suoraan ENS:n kautta, jos niin haluat. .eth-verkkotunnusten hinnoittelu Unstoppablen sivustolla on sama kuin ENS-verkkosivustolla, sisältäen Ethereum-verkon transaktiomaksut (gas), ja voit lisätä palveluita, kuten Unstoppable Parkingin ja automaattisen uusinnan.

Huomioi, että jos ostat .eth-verkkotunnuksen Unstoppablen kautta, voit käyttää kaikkia ENS-integraatioita. Kuitenkin, lanseerauksen yhteydessä Unstoppablen kautta ostetut .eth-verkkotunnukset eivät toimi yli 860 Unstoppablen integraation kanssa.

Mintattu Ethereumissa

Kaikki Unstoppablen kautta ostetut .eth-verkkotunnukset mintataan Ethereum-lohkoketjuun, ja niihin liittyy Ethereum-lohkoketjun transaktiomaksuja. Lisäämällä .eth-verkkotunnukset tarjoamme Unstoppablen asiakkaille enemmän vaihtoehtoja ja joustavuutta heidän Web3-verkkotunnuksilleen.

Unstoppable-verkkotunnukset, mukaan lukien .nft, .crypto, .x ja .polygon, mintataan Polygoniin, mikä mahdollistaa verkkotunnusten ostamisen ja hallinnoinnin ilman transaktiomaksuja.

Tulevina kuukausina Unstoppable esittelee kyvyn hallita .eth-verkkotunnuksia Unstoppablen käyttökokemuksessa, mukaan lukien krypto-osoitteiden määrittäminen, on-chain-profiilitietojen hallinta ja .eth-verkkotunnuksen siirto.

Lisäksi Unstoppable laajentaa patenttien vastustamislupaustamme ja kaikki muut Web3 Domain Alliance -jäsenet nauttivat samanlaisista oikeuksista myös .eth-verkkotunnuksiin. Helmikuussa Unstoppable antoi julkisen lupauksen olla käyttämättä patenttejamme, jotka ovat tarpeellisia Alliancen vuorovaikutus- ja turvallisuusstandardeihin soveltumiseksi. Lisätietoja löytyy Web3 Domain Alliance -verkkosivustolta.

Unstoppable Domains ja ENS ovat johtavia alustoja Web3-verkkotunnuksille, joilla on 3,6 miljoonaa rekisteröityä Unstoppable-verkkotunnusta ja 2,7 miljoonaa rekisteröityä ENS-verkkotunnusta. Yhdistämällä .eth-verkkotunnukset Unstoppablen verkkosivustolle tuomme kahden alustan voiman yhteen intuitiiviseen ja helppokäyttöiseen rekisteriin, auttaen kasvattamaan laajemmin Web3-ekosysteemiä.