Unstoppable Domains tuo .crypto verkkonimet helpommin saataville Cloudflare integraation avulla

Unstoppable Domains tuo .crypto verkkonimet helpommin saataville Cloudflare integraation avulla

Unstoppable Domains, San Franciscossa toimiva yhtiö, joka on erikoistunut verkkotunnusten rakentamiseen lohkoketjuille, on ilmoittanut integraatiosta amerikkalaisen verkkoinfrastruktuuriyrityksen Cloudflare Inc:n (NYSE: NET) kanssa.

Integraatio pyrkii saamaan Ethereum-pohjaiset .crypto-verkkotunnukset valtavirtaan Cloudflaren ”Distributed Web Resolverin” avulla. Tämä sallii hajautettujen lohkoketjupohjaisten verkkotunnuksien toimimisen missä tahansa selaimella tai missä tahansa päin maailmaa.

Lohkoketju-tekniikka ja siihen liittyvät innovaatiot tulevat mullistamaan, miten suhtaudumme tämän päivän digitaaliseen infrastruktuuriin. Rahoitusjärjestelmän uudistaminen on yksi tämän nousevan tekniikan ensisijaisista kohteista. Esimerkkinä Bitcoin joka oli ensimmäinen lohkoketjuja hyödyntävä sovellus. Unstoppable Domains pyrkii tekemään saman internet verkolle.

”Aikana jolloin tietomurroista on tullut arkipäivää sekä jatkuvat yksityisyydensuojan luokkaukset. Yksilön mahdollisuus omistaa ja hallita omia tietojaan ovat ensiarvoisen tärkeitä. Monet eteenpäin ajattelevat ihmiset ja yritykset ovat kyseenalaistaneet keskitetyn hallinnan”, ”Tämä uusi järjestelmä on erilainen. Se antaa ohjauksen takaisin sinne, missä sen pitäisi olla, käyttäjän omiin käsiin.

Unstoppable Domains toimitusjohtaja Matthew Gould

Julkaistun raportin mukaan uusi integraatio, joka käyttää DNS:ää HTTPS:n kautta, auttaa lisäämään lohkoketjupohjaisten verkkotunnusten käytettävyyttä. Tämä tarkoittaa, että kaikki selaimet voivat nyt kohdella lohkoketjupohjaisia ​​.crypto-verkkosivustoja samalla tavalla kuin perinteisiä sivustoja kohdellaan maailmanlaajuisesti.

Unstoppable Domains ja niiden valtavirtaohjelma Cloudflare-integraatiolla

Huolimatta Unstoppable Domains yleisen hyväksyttävyyden rajoituksista vuosien varrella, verkossa on toistaiseksi ollut isännöity yli 500 000 sivustoa. Vaikka tämä luku on vaikuttava, yrityksellä on aggressiivinen tavoite nähdä infrastruktuurinsa omaksuvan enemmän ihmisiä ja yrityksiä ympäri maailmaa.

Mitä Lohkoketjupohjaisella domainilla tarkoitetaan?

Verkkotunnusta, jonka myöntää smart contract eli älykäs sopimus lohkoketjussa. Jokainen verkkotunnus on NFT. Tämä eroaa perinteisestä DNS:stä, jossa domainit tallennetaan keskitettyihin palvelimiin, joita ICANN ylläpitää. Lohkoketjusta tulee tietokanta, johon verkkotunnuksia tallennetaan.

Pohjimmiltaan kryptovaluuttalompakon sitominen lohkoketjupohjaiseen verkkotunnukseen helpottaa kryptovaluuttalompakon käyttämistä. Sen sijaan, että käytettäisiin aakkosnumeerista merkkijonoa esimerkiksi 1CpKpuZhZ8vSfQQxyS7mN3NCpBjqu4RfQf, joka edustaa Bitcoin osoitettasi, Lohkoketjupohjaisessa verkkotunnuksella, lompakkoasi edustaa sana tai sanayhdistelmä esimerkiksi kryptouutiset.crypto. Tämä helpottaa digitaalisen valuutan lähettämistä toisille henkilöille helpommin muistettavan osoitteen takia ja vähentää inhimillisten virheiden mahdollisuutta, kun he kirjoittavat lompakon osoitteen. Tällä hetkellä Unstoppable Domainin Lohkoketjupohjaiset verkkotunnukset tukevat yli 100 digitaalista valuuttaa.

Sinä hallitset lohkoketjupohjaista verkkotunnusta ja tallennat sen omaan lompakkoon. Aivan kuten tavallisen verkkotunnuksen kanssa, voit päivittää sitä ja lisätä tietueita. Tietueen päivittämiseksi allekirjoitat viestin yksityisellä avaimella, ja kirjoitat tiedot lohkoketjuun. Lohkoketjupohjaista verkkotunnusta voi käyttää kryptovaluutan vastaanottamiseen ja hajautettujen verkkosivustojen rakentamiseen joita mikään taho ei pysty ottamaan pois internetistä. Sensuuri-resistentti internet voidaan rakentaa lohkoketjupohjaisilla verkkotunnuksilla ja IPFS järjestelmää hyväksikäyttäen.

Lohkoketjupohjaisella domainilla ei myöskään ole vuosittaista rekisteröintimaksua. Riittää että ostat haluamasi osoitteen kerran niin se on sinun hallussa pysyvästi. Voit myydä tai antaa sen eteenpäin valta on sinulla.