PayPal toimitusjohtaja: Kryptovaluuttojen suosio on ylittänyt odotukset

PayPal toimitusjohtaja: Kryptovaluuttojen suosio on ylittänyt odotukset

PayPalin toimitusjohtaja Dan Schulman on paljastanut, että kiinnostus yrityksen kryptotarjontaa kohtaan on kasvanut yli alkuperäisten odotusten. Kryptomarkkinat reagoivat myönteisesti, kun PayPal ilmoitti ensimmäisen kerran tukevansa kryptovaluuttaostoksia alustallaan.

PayPal on edelleen osoittanut kiinnostusta ja halukkuutta olla mukana kryptohankkeissa. Se vahvisti kryptojen säilyttäjä Curvin oston ja otti pian sen jälkeen käyttöön kryptokassapalvelut yhdysvaltalaisille asiakkaille. Viime viikolla PayPalin tytäryhtiö Venmo paljasti tukevansa myös kryptovaluuttoja.

Tänä aikana sen kryptotarjonnan kysyntä on kasvanut tasaisesti. TIME-lehden haastattelussa Schulman sanoi: ”Olemme tarkastelleet digitaalisia valuuttamuotoja ja DLT:tä noin kuuden vuoden ajan. Minusta se oli kuitenkin aikaista, ja mielestäni kryptovaluutat olivat tuolloin paljon enemmän varoja kuin valuuttaa. Ne olivat liian epävakaita ollakseen toimiva valuutta.”

Vastauksena kyselyyn siitä, miten kysyntä on ollut, PayPal-pomo sanoi, että kiinnostus on räjähtänyt yli alkuperäisen ennusteen.

”Kysyntä kryptopuolella on ollut moninkertainen siihen verrattuna, mitä alun perin odotimme. Jännitystä on paljon”,

PayPalin toimitusjohtaja Dan Schulman

Kun häneltä kysyttiin, miltä tulevaisuuden maksumalli näyttää, hän ennusti käteisen käytön loppuvan. Hän vakuutti, että nykyinen malli on epäluotettava, ja tästä syystä sen parantamiseksi tulee tapahtumaan monia muutoksia. Schulman veikkasi, että supersovelluksia kehitetään, ja lisäsi, että noin kuudesta kymmeneen niistä tulee helpottamaan maksamista ja maksutapahtumia.

Luottokortit poistuvat vastaavasti käytöstä tulevaisuudessa – ”kymmenen vuoden kuluttua” – , hän uskoo. Niitä käytetään vain vähän, ja lopulta ne korvataan puhelimilla. Hän lisäsi, että myös keskuspankkien on harkittava politiikkaansa, jotta ne pysyisivät muuttuvien aikojen mukana.

Schulman käsitteli lyhyesti myös kryptovaluuttojen ja keskuspankkien digitaalisten valuuttojen välistä suhdetta. Lisäksi hän puhui tarpeesta luoda ”leveät vallihaudat ja korkeat tornit ja tornit” kyberrikollisuuden torjumiseksi.