Paypal ostaa Curvin

Paypal ostaa Curvin

SAN JOSE, Kalifornia, 8. maaliskuuta 2021 / PRNewswire / – PayPal Holdings, Inc. (NASDAQ: PYPL) ilmoitti tänään, että se on onnistunut hankkimaan Curv:n nopeuttamaan ja laajentamaan aloitteitaan kryptovaluuttojen ja digitaalisen omaisuuden tukemiseksi. Curv on johtava pilvipohjaisen digitaalisen omaisuuden turvallisuuden infrastruktuurin toimittaja Tel Avivissa, Israelissa.

Lokakuussa 2020 PayPal ilmoitti sitoutuvansa muokkaamaan digitaalisten valuuttojen roolia rahoituspalvelujen ja kaupan tulevaisuudessa. Kestävän kasvun ja innovaatioiden edistämiseksi tällä alalla yritys loi äskettäin liiketoimintayksikön, joka keskittyi lohkoketjuihin, kryptovaluuttoihin ja digitaalisiin valuuttoihin. Curv liittyy äskettäin muodostettuun ryhmään, jonka vahva teknikkoryhmä lisää teknistä asiantuntemusta PayPaliin.

”Curvin hankinta on osa pyrkimyksiämme investoida kykyihin ja tekniikkaan, jotta voimme toteuttaa visiosi osallistavammasta rahoitusjärjestelmästä”, sanoi Jose Fernandez da Ponte, varapääjohtaja, lohkoketju-, kryptovaluutat- ja digitaalivaluutat, PayPal. ”Keskustelumme aikana Curv-tiimin kanssa olemme vaikuttaneet heidän teknisestä kyvystään, yrittäjähenkisyydestään ja heidän viime vuosina rakentamastaan ​​tekniikasta. Olemme iloisia voidessamme toivottaa Curv-tiimin tervetulleeksi PayPaliin.”

Curvin perustivat vuonna 2018 toimitusjohtaja Itay Malinger ja teknologiajohtaja Dan Yadlin.

”Digitaalisen omaisuuden turvallisuusinfrastruktuurin edelläkävijänä Curv on ylpeä siitä, että heidät tunnustetaan innovaattoriksi ja luotettavaksi kumppaniksi johtaville rahoituslaitoksille ympäri maailmaa”, Malinger sanoi. ”Kun digitaalisen omaisuuden käyttöönotto kiihtyy, mielestämme ei ole parempaa kotia kuin PayPal, jotta voimme jatkaa innovaatioreittiämme. Olemme innoissamme liittyessämme PayPaliin laajentaessamme näiden varojen roolia maailmantaloudessa.”

PayPal odottaa saavansa kaupan päätökseen vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla. Kaupan taloudellisia ehtoja ei julkistettu.