Paypal alkaa tukemaan kryptovaluutta maksuja

Paypal alkaa tukemaan kryptovaluutta maksuja

Lähde: Lontoo (Reuters) – PayPal Holdings Inc ilmoittaa myöhemmin tänään tiistaina 30.3, että se alkaa sallia yhdysvaltalaisten kuluttajien käyttää kryptovaluuttoja maksamiseen. Maailmanlaajuisesti on miljoonia kauppiaita jotka käyttävät Paypal:n palveluita mikä voi merkittävästi lisätä kryptovaluuttojen käyttöä jokapäiväisessä kaupassa.

Asiakkaat, joilla on Bitcoin, Ethereum, Bitcoin cash tai Litecoin PayPalin digitaalisissa lompakoissa, voivat nyt muuntaa omistuksensa FIAT-valuuttoiksi kassalla ostosten tekemiseksi, Paypal toimitusjohtaja Dan Schulman kertoo

Palvelu, jonka parissa PayPal paljasti työskentelevänsä viime vuoden lopulla, on saatavana kaikilla sen 29 miljoonalla kauppiaalla lähikuukausina.

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun voit käyttää saumattomasti kryptovaluuttoja samalla tavalla kuin luottokorttia tai maksukorttia PayPal-lompakon sisällä”,

PayPal toimitusjohtaja Dan Schulman kertoi Reutersille ennen virallista ilmoitusta.

Checkout with Crypto mahdollistaa PayPalin käyttäjien ostaa, myydä ja säilyttää kryptovaluuttoja. Paypal aloitti tämän palvelun jo lokakuussa.

Bitcoinin arvo on melkein kaksinkertaistunut tämän vuoden alusta, mikä on lisääntynyt suurempien rahoitusyritysten lisääntyneen mielenkiinnon myötä. Moni yritys pitää sitä suojauksena inflaatiota vastaan.

Tesla Inc. ilmoitti aloittavansa vastaanottaa Bitcoin-maksuja autoistaan. Toisin kuin PayPal-maksutapahtumat, joissa kauppiaat saavat FIAT-valuuttaa, Tesla sanoi, että se vastaanottaa suoraan Bitcoinia.

PayPal toivoo palvelunsa muuttavan sitä, että kauppiaat eivät ota volatiliteettiriskiä, ​​kun kauppaa sovitaan FIAT-valuutassa.

”Mielestämme tämä on siirtymävaihe, jossa kryptovaluutat siirtyvät lailliseksi rahoituslähteeksi ja mahdollistaa maksut reaalimaailmassa miljoonien kauppiaiden kanssa”, Schulman sanoi.

PayPal ei veloita transaktiomaksua kryptovaluutan kautta maksamisesta ja vain yhtä kolikkotyyppiä voidaan käyttää jokaiseen ostokseen.