Soros Fund Managementin päällikkö näkee Bitcoinissa mahdollisuuden

Soros Fund Managementin päällikkö näkee Bitcoinissa mahdollisuuden

Dawn Fitzpatrick, Soros Fund Managementin tietohallintojohtaja on vahvistanut, että yritys harkitsee Bitcoinia uudeksi kauppatavaraksi

Soros Fundin päällikkö uskoo että Bitcoinia ei enää tulisi pitää vain epämääräisenä hyödykkeenä johtuen sen tarjonnan kasvusta alalla.

Puhuessaan Bloombergin kanssa Dawn Fitzpatrick totesi, että yritys oli hiljattain osoittanut kiinnostusta kryptovaluutta-alaan, etenkin Bitcoiniin. Asiaan on varmasti vaikuttanut myös dollarin kamppailu arvostaan ja sen jatkuvasti nouseva inflaatio.

Dawn Fitzpatrick, legendaarisen omaisuudenhoitopalvelun päällikkö näkee ”käännepisteen” #Bitcoinille ja muille #kryptovaluutoille. Tietohallintojohtaja antaa kuitenkin salaperäisen vastauksen, kun häneltä kysytään omistaako hän itse Bitcoinia

Bloomberg Crypto (@crypto) 26. maaliskuuta 2021

Hän antoi ymmärtää, että Bitcoin on suuntaamassa tärkeään hetkeen jossa institutionaalinen omaksunta kasvaa ja yhä enemmän vähittäiskauppiaita ottaa kryptovaluutan vakavasti. Hän totesi:

”Mielestämme koko kryptovaluutan ympärillä oleva infrastruktuuri on todella mielenkiintoista, ja olemme tehneet investointeja tähän infrastruktuuriin – Uskomme, että tilanne on käännepisteessä. Kryptovaluuttaa yleisestikin ajatellen, olemme todella tärkeässä tilanteessa. Bitcoin olisi voinut pysyä epämääräisenä valuuttana ellemme olisi viimeisten 12 kuukauden aikana kasvattaneet Bitcoin-omaisuuttamme Yhdysvalloissa 25%:lla”

Dawn Fitzpatrick, Soros Fund Management CIO

Soros Fund ja kryptovaluutta

Kahden viime kuukauden aikana Soros Fund on tehnyt kaksi uutta sijoitusta rahoittaakseen kryptovaluuttaan liittyviä hankkeita. Molempien hankkeiden keskiössä on Bitcoin, joten voimme olettaa että Soros Fund ei ole kiinnostunut Bitcoinista vain hypoteettisesta näkökulmasta. Sijoitukset ja kiinnostus kryptovaluutta-alaan näyttävät olevan jyrkässä ristiriidassa yhtiön näkemyksen kanssa säilöä rahaa Yhdysvaltain dollarissa. Kuten Fitzpatrick ilmaisi: ”Fiat-valuuttojen heikentämistä pelätään todella. Ja kun ajattelen Bitcoinia, en ajattele sitä valuuttana, ajattelen sitä hyödykkeenä. Mutta se on hyödyke, joka on helposti varastoitavissa ja siirrettävissä.”