Habbo myi loppuun 10 000 NFT Avataria

Habbo myi loppuun 10 000 NFT Avataria

Suomalainen Habbo julkaisi ensimmäisen NFT-projektinsa ja myi jokaisen 10 000 ainutlaatuisesta avatarista huutokaupassa. 1000 NFT:tä menevät Habbon nykyiselle yhteisölle. Avatarit paljastetaan viimeistään 5. lokakuuta.

Projektin nimi on Habbo Avatars, ja kyseessä ovat ainutlaatuiset, pikselimäiset avatarit. Ne muistuttavat hyvin paljon vuoden 2001 Habbo Hotel -maailman avatareja. Jokainen avatar on luotu 284 piirteen avulla, mikä tekee jokaisesta niistä ainutlaatuisen. Tässä on tietysti mukana harvinaisuusmekaniikka. Jokaisella avatarilla on ainakin yksi 74 ominaisuudesta, jotka ovat täysin uusia Habbon maailmassa.

Huutokauppa alkoi 0,5 ETH:lla. Nopea vilkaisu OpenSeassa paljastaa jo 0,89 ETH:n pohjahinnan, kun ihmiset yrittävät tehdä helppoa voittoa.

Habbo Avatarsin etenemissuunnitelma

Habbo Avatareja ei voi vielä käyttää pelimaailmassa. Tämä on kuitenkin yksi tiekartan suunnitelmista. Kun nämä avatarit tulevat käyttökelpoisiksi, NFT:n omistajat voivat saada eksklusiivisia esineitä ja päästä Habbo Club- ja Builders Club -jäsenyyksiin. Tiekartan mukaan he saavat kaiken tämän valmiiksi ennen vuoden loppua.

Habbolla on muitakin suunnitelmia lohkoketjuteknologian suhteen, sillä he haluavat hyödyntää esimerkiksi play-to-earn-teknologiaa. Kehittäjät haluavat integroida play-to-earn-mekaniikan Habboon ja Hotel Hideaway:in. Kehittäjät toteavat kuitenkin, että tällaisen talouden luominen heidän olemassa olevien maailmojensa päälle on hyvin aikaa vievää.

NFT avatar-hype

Siitä lähtien, kun Hashmasks julkaisi taideteoksensa helmikuun lopulla, NFT-yhteisö on nähnyt valtavan hypen profiilikuvilla varustettujen avatarien NFT:n ympärillä. Hashmasks julkaisee nyt omat profiilikuvansa, kun taas olemme nähneet Elijah Woodin, Shaquille O’Nealin, Mike Tysonin ja Snoop Doggin kaltaisten julkkisten omaksuvan NFT-yhteisön täysin CryptoPunksin, Deadfellazin, Bored Apesin, Cool Catsin ja monien muiden NFT-projektien kautta.


Pelialalla olemme nähneet Gala Gamesin julkaisevan Voxin, ja Paris Hiltonin kaltaiset julkkikset investoivat Geniesin kaltaisiin avatar-alustoihin. Tietyn avatarin omistamisella on arvoa, sillä se avaa pääsyn tiettyyn sisältöön tai kenties tiettyihin ihmisiin. Samaan aikaan CryptoAvatarsin kaltaiset yritykset työskentelevät avoimen standardin parissa avatareille metaversiossa, jotta voimme tulevaisuudessa omistaa avatarin ja saada sen kävelemään niin Somnium Spaceen, Habbo Hoteliin kuin World of Warcraftiinkin.