Coinmotion järjestää webinaarin yrityksille

Coinmotion järjestää webinaarin yrityksille

Yritysten kiinnostus kryptovaluuttasijoittamiseen on kasvanut valtavasti viimeisen vuoden aikana. Suuryritykset Teslan johdolla ovat toimineet suunnannäyttäjinä ja monet pienemmät yritykset ovat seuranneet perässä. Coinmotionilla on myös monia suomalaisia yritysasiakkaita, jotka ovat olleet sen verran edelläkävijöitä, että ovat sijoittaneet kryptoihin jo kauan ennen Teslaa. Coinmotionilla on jo vuosien kokemus yritysasiakkaiden palvelemisesta ja nyt haluamme jakaa kertyneitä oppeja laajemmalle yleisölle.

Coinmotion pitää tiistaina 5.10. yrityksille suunnatun webinaarin, missä käydään läpi sijoittamista monesta eri näkökulmasta. Webinaarissa käsitellän asiantuntijoiden johdolla niin verotusta, kirjanpitoa kuin yrityksen sijoitusten hallintaa yleisesti. Osallistuminen on maksutonta. Täytä alle sähköpostiosoitteesi ja yritystietosi, niin pääset osallistumaan. Linkin webinaariin saat täytettyäsi lomakkeen.

Webinaari järjestetään tiistaina 5.10. Kello 16-17.30. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja laita aika kalenteriin. Nähdään webinaarissa!

Webinaarin aiheet ja puhujat:

Kryptovaluutat omaisuusluokkana ja sijoituksena

Sami Kriikkula, Head Of Private Banking, Coinmotion Oy

Kryptovaluutat yrityksen taseessa, & osana yrityksen taloutta

Aleksi Kirsilä, Chief Financial Officer, Coinmotion Oy

Alan regulaatio & compliance / ESG / riskienhallinta

Jukka Karhapää, Head of Compliance, Coinmotion Oy

Yrityksen sijoitusten verotus

Miika Härkönen, verojuristi, Veronmaksajain Keskusliitto

Voit osallistus tilaisuuteen täällä https://bittiraha.fi/coinmotion-jarjestaa-webinaarin-yrityksille/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=coinmotion-jarjestaa-webinaarin-yrityksille