Gods Unchained Divine Order -laajennus julkaistaan ensi viikolla

Gods Unchained Divine Order -laajennus julkaistaan ensi viikolla

Gods Unchained on ilmoittanut, että Divine Order, heidän keräilykorttipelinsä toinen laajennusosa, julkaistaan ensi viikolla 27. syyskuuta klo 17.00 PDT. Pelaajat, jotka ostavat korttipaketteja ajoissa, saavat 20 prosentin early bird -alennuksen.

Kaikki tämän toisen Gods Unchained -laajennuksen ostot tapahtuvat Immutable X:ssä, mikä tarkoittaa, että käyttäjien on ensin siirrettävä ETH:t Ethereum Mainnetistä Layer-2 -ratkaisuun. ETH:n siirtäminen mainnetistä Immutable X:ään vaatii kaasumaksuja. Kun ETH on Immutable X:ssä, käyttäjät eivät kuitenkaan enää maksa kaasumaksuja NFT:n ostamisesta tai kirstujen avaamisesta.

Divine Order lanseerataan 190 uudella kortilla. Keräilykorttipelin laajennus ottaa käyttöön Order-nimisen mekaniikan, joka tekee korteista passiivisia. Nämä kortit eivät voi hyökätä tai ottaa vahinkoa. Ne voivat kuitenkin vahvistua. Siksi pelaajat voivat käyttää Orderia pysäyttääkseen vihollisen hyökkäyksen tai suojellakseen omia korttejaan.

Divine Order -setti sisältää yhden myyttisen kortin. Sitä on mahdollisuus saada jokaisessa ostetussa pakkauksessa, ja se on todella ainutlaatuinen. Heti kun Mythic on löydetty, mahdollisuus sen löytämiseen korvataan kuudella epic tason kortilla. Muistakaa siis, että Gods Unchained Divine Orderin julkaisu tapahtuu maanantaina 27. syyskuuta Yhdysvalloissa, kun taas Suomessa se tapahtuu tiistai yönä klo 3.00

Mikä on Gods Unchained?

Gods Unchained on Ethereum-lohkoketjulle rakennettu keräilykorttipeli, joka käyttää Immutable X layer-2 -ratkaisua. Lohkoketju tallentaa kaikki korttien omistusoikeudet, mikä antaa pelaajille täyden omistusoikeuden omaan korttisarjaansa. Pelaajat ansaitsevat digitaalisia kortteja pelaamalla peliä. Kun heillä on kaksi samanlaista korttia, he voivat yhdistää nämä yhdeksi lohkoketjupohjaiseksi kortiksi. Nämä kortit ovat lohkokejussa olevia NFT:tä ja niiden omistajat voivat vaihtaa, myydä tai käyttää niitä itse pelissä.

Tulevat pelimekaniikat mahdollistavat sen, että käyttäjät voivat luoda vanhemmista korteista rajoitetun painoksen kortteja, jolloin olemassa olevista korteista tulee harvinaisempia. Lisäksi Gods Unchained on ilmaispelattava. Pelaajat ansaitsevat kortteja olemalla aktiivisia pelaajia. Todellinen play-to-earn-mekaniikka!