Galaxy Digital lähetti Bitcoin ETF -hakemuksen SEC:lle

Galaxy Digital lähetti Bitcoin ETF -hakemuksen SEC:lle

Mike Novogratzin Galaxy Digital on viimeisin pörssissä noteeratun Bitcoin rahaston hakija Yhdysvalloissa.

Galaxy Digital on toimittanut Bitcoin (BTC) -pörssirahoitushakemuksen Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle.

SEC:n maanantaina julkaiseman S-1-lomakkeen mukaan Galaxy Bitcoin ETF tulisi käymään kauppaa NYSE Arca -pörssissä hyödyntämällä Bloomberg Galaxy Bitcoin -indeksiä.

Bitcoin ETF:n hintamekanismista kerrotaan hakemuksessa:

”Päivän loppuindeksihinta lasketaan käyttäen Bloombergin Crypto Price Fixings (’ CFIX ’) -hintaa Bitcoinille. CFIX perustuu Bloombergin yleishinnan (’BGN’) tarjoamaan hinnoitteluun käyttäen Bloombergin data-, teknologia- ja jakelualustoja, ja se asetetaan laajalti sijoitusyhteisön saataville tavoitteenaan tarjota luotettavia, edustavia ja avoimia kryptovaluuttojen hintatietoja. ”

Galaxy Digital lanseerasi rahoituspalvelujen tytäryhtiönsä kautta maaliskuussa Bitcoin ETF -tuotteen Kanadan markkinoilla.

Galaxy’n Bitcoin ETF -hakemuksessa ei ollut luetteloa huoltajista tai järjestelmänvalvojista. Arkistointiasiakirjassa ei myöskään annettu tietoja toimitsijamiehestä organisaation ulkopuolella, joka on ”Delaware trust company”.

Galaxy Digitalin toimittama Bitcoin ETF -hakemus tulee Fidelityn vastaavan sovelluksen kannoille joka lähetettiin maaliskuussa SEC:lle.

SEC ei ole vielä hyväksynyt mitään Bitcoin ETF:ää, hakemusten hylkäysten syynä kerrotaan olevan liian suuri volaliteetti ja hintojen manipulointi.

Sillä välin SEC:llä on alle kaksi viikkoa toimittaa alkuperäinen vastauksensa VanEckin Bitcoin ETF -hakemukseen sen jälkeen kun komissio on kuitannut ilmoituksen maaliskuun puolivälissä.