Elon Musk haluaa Dogecoinin Coinbaseen

Elon Musk haluaa Dogecoinin Coinbaseen
Elon Musk

SpaceX:n ja Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on jälleen twiitannut tukeakseen dogecoinia. Hän tahtoo kryptopörssi Coinbasen listaavan kryptovaluutan ja lisäksi ilmoittaa hankkivansa Shiba Inun, dogecoinin kasvoina toimivan koirarodun edustajan lemmikikseen. Valuutan käyttöönotto jatkaa kasvuaan Mark Cubanin ja muiden julkkisten suosituksien vauhdittamana.

Elon Musk haluaa Dogecoinin Coinbasen listalle

Elon Musk haluaa kryptovaluuttapörssi Coinbasen lisäävän DogeCoinin tuettujen valuuttojen listalle.

Muskille osoitettiin perjantaina Twitterissä kysymys kryptovaluutasta. Käyttäjä kirjoitti: ”Hei Elon, näin raportin, että Coinbasea käytettiin Teslan Bitcoin-ostoksiin (komea avausliike, muuten). Luuletko, että Coinbasen pitäisi ottaa dogecoin käyttöön alustallaan? Se antaisi monille ihmisille mahdollisuuden käyttää DOGEa helposti. ” Spacexin toimitusjohtaja vastasi yksinkertaisesti: ”Kyllä” huutomerkillä.

Coinbase ei tällä hetkellä tue dogecoinia, Shiba Inu-koirarodun mukaisesti nimettyä meemivaluuttaa. Kryptopörssi on saapumassa Nasdaqin listaukseen julkisena osakeyhtiönä, ja sen arvo nousi yli 100 miljardiin dollariin ennen listautumisantia. Lauantaina Musk twiittasi ”Doge-day afternoon” ja kuvasi sanaleikkinsä alkuperää. Teslan toimitusjohtaja kirjoitti: ”Muinaiset roomalaiset uhrasivat Dogecoinin Dogepäivien alkaessa rauhoittamaan Sirius-tähden raivoa, uskoen että tähti oli syy paahtavan kuumalle säälle.”

Hän jatkoi:

Miksi olet niin dogemaattinen, he kysyvät … hankin Shiba Inun #resistanceisfutile.

Elon Musk

Musk äänestettiin dogecoinin toimitusjohtajaksi vuoden 2019 Twitter-kyselyssä, mutta hän sanoi aiemmin, että kaikkia hänen valuuttaan liittyviä twiittejään ei ole tarkoitus ottaa vakavasti. ”Toisinaan teen vitsejä dogecoinista, mutta niiden on tarkoitus olla vitsejä. Dogecoinikin tehtiin alunperin kryptovaluutan parodiaksi. Tämän pitäisi olla selvää. ”, Musk paljasti Clubhousen haastattelussa, jossa hän grillasi myös Robinhoodin toimitusjohtajaa Gamestop-skandaalista.

Lippuja ja fanituotteita Dogecoinilla

Dogecoinin suosiota ovat nostaneet sekä Muskin twiitit että julkkisten, kuten Shark Tank-tähti Mark Cubanin tuki. Bitpay lisäsi äskettäin DOGE:n tuettujen kryptovaluuttojen listalle, ja yhä useammat kryptoautomaatti-kojut tukevat nyt DogeCoinia. Cubanin NBA-joukkue Dallas Mavericks on myynyt lippuja ja kauppatavaraa dogecoinia vastaan Bitpayn kautta. 6. maaliskuuta Mark twiittasi:

Dallas Mavericks on tehnyt tapahtumissa yli 20000 dogecoinia mikä tekee meistä maailman suurimman dogecoin-kauppiaan.

Mark Cuban

”Kiitämme teitä kaikkia ja voimme vain sanoa, että jos myymme vielä 6 556 000 000 dogecoinia Mavericks-kauppatavaraa, dogecoin nousee ehdottomasti yhteen dollariin”, hän lisäsi. Kirjoitushetkellä DOGE: n hinta on alle 0,06 dollaria.

Samaan aikaan bitcoin-sijoittaja Mike Novogratz sanoo Cubainin tekevän väärin antamalla urheilutiiminsä fanien maksaa dogecoinilla. ”Luulen, että Mark tekee siinä virheen. Hänellä olisi 15 parempaa tapaa myydä lippuja ”, Novogratz sanoi ja ilmaisi huolensa siitä, että sijoittajat saattavat vahingoittaa toimintaansa siirtäessään varojaan dogecoiniin. ”Johdetaan ihmiset mieluummin turvallisimpiin ja parhaisiin vaihtoehtoihin, ei näihin vitsivaluuttoihin”, Galaxy Digitalin toimitusjohtaja ilmoitti.