Microsoft harkitsee mahdollisuutta maksaa Bitcoineilla verkkokaupassaan

Microsoft harkitsee mahdollisuutta maksaa Bitcoineilla verkkokaupassaan

Yleisessä kierrossa olevassa valokuvassa näkyy kuinka käyttäjiä pyydetään valitsemaan maksutapa mitä he haluavat käyttää Xboxissa, Bitcoinin ollessa yksi luetelluista mahdollisuuksista.

Bitcoinin arvo on tällä hetkellä yli 57 000 dollarissa, massiivisen käyttöönottoprosentin ja institutionaalisen kiinnostuksen ansiosta. Tänään on tulossa toinen hieno uutinen, kun Microsoft Corporation (NASDAQ: MSFT) harkitsee Bitcoin-maksun lisäämistä pelikonsolinsa verkkokauppaan. Reddit-viestin mukaan Microsoft Corporation on pyrkinyt liittymään seuraan tehden kyselyn päätöksen tekemiseksi.

Kiertävässä valokuvassa näkyy kuinka käyttäjiä pyydetään valitsemaan maksutapa jolla he haluavat maksaa Xboxin verkkokaupassa, Bitcoinin ollessa yksi luetelluista maksuvaihtoehdoista. Kuva kiertää useilla alustoilla, Kuten Twitterissä (NYSE: TWTR) sekä subredditeissä, mukaanlukien r/Bitcoin. Vaikka toimittajien yritys saada ensikäden tietoa suoraan yritykseltä ei tuottanutkaan tulosta, yksi käyttäjä totesi, että kysely on niiden henkilöiden käytettävissä jotka osallistuvat käyttöjärjestelmän päivitysten sisäpiirin betatestaukseen.

Microsoft Corporationilla on erittäin hyvä historia Bitcoinin kanssa, vaikka se ei olekkaan tehnyt mitään merkittävää liikettä investoinneillaan kuten muut yritykset. Yhtiön presidentti Brad Smith totesi että heillä ei ole kryptovaluutan monipuolistamis-suunnitelmaa. Mielenkiintoista on, että Microsoft Corporation hyväksyi vuonna 2014 Bitcoin-rahoituksen Microsoft tileille varmistaakseen, että käyttäjät esimerkiksi Yhdysvalloissa voisivat ostaa Microsoft-tuotteita, kuten Xbox-Pelejä. Tämä oli keskeytettynä kunnes he päättivät jatkaa Bitcoin maksuja heidän MS -verkkokaupassaan vasta pari vuotta sitten.

On syytä huomata, että Xbox -verkkokauppa ei hyväksy maksua missään kryptovaluutassa. Tällä hetkellä useat yritykset ovat ottaneet johtoaseman tunnustaen Bitcoinin yhdeksi maksutavakseen.

Rautakauppaketju Food Depot Inc. hyväksyy suurelta osin Bitcoin-maksun kaikista tuotteistaan. Tämä tarkoittaa, että kokonaisia laitteita talon rakentamiseen voi ostaa Bitcoinilla heidän Gemini kumppanuutensa ansiosta.

Starbucks Corporation (NASDAQ: SBUX) on toinen yritys joka hyväksyy Bitcoin-maksun, alunperin vastustettuaan kierrossa olevia raporteja. He tuomitsivat raportit, joissa todettiin heidän hyväksyvän Bitcoinin vuodesta 2019 alkaen. Yritys kuitenkin liittyi lopulta luetteloon futuuripörssi Bakktin lanseeraaman Bakkt-sovelluksen käynnistyessä.

KFC Canada on myös yksi yrityksistä joka hyväksyy maksun Bitcoineissa. Raporttien mukaan he ovat löytäneet itsensä Twitterin Bitcoin -yhteisön joukosta joka ilmoittaa heidän uudesta kannastaan Bitcoin yhteisölle. Bitcoinilla on erittäin hyvät ajat edessäpäin kun se on vähitellen siirtymässä kohti tavoitettaan olla ”internet-raha”.

Tesla Inc:n (NASDAQ: TSLA) äskettäisen Bitcoin-markkinoille investoinnin jälkeen yritys ilmoitti, että se pyrkii hyväksymään Bitcoin-maksun tuotteilleen. Tällä ja monilla muilla suunnitelmilla voi olla huomattava vaikutus Bitcoinin hintamuutokseen, joka ylittää selvästi sen nykyisen arvon.