Unstoppable Domains ja Polygon Labs lanseeraavat .polygon Web3-domainit

Unstoppable Domains ja Polygon Labs lanseeraavat .polygon Web3-domainit

Unstoppable Domains on yhdessä Polygon Labsin kanssa lanseerannut .polygon-verkkotunnuksen, joka on uusi verkkotunnuspääte (eli aluetunnus), joka on saatavilla Unstoppable Domainsin kautta. Polygon-ekosysteemin käyttäjät voivat nyt luoda mukautettuja .polygon Web3-verkkotunnuksia, kuten micah.polygon, joiden avulla he voivat kirjautua Web3-sovelluksiin, lähettää helposti krypto- ja NFT-lähetyksiä ilman pitkää lompakko-osoitetta, luoda hajautettuja verkkosivustoja ja rakentaa Web3-identiteettiään.

.polygon-verkkotunnuksilla ihmiset voivat luoda digitaalisen identiteetin, jonka he omistavat täysin, ja ilmaista tukensa Polygonille, joka isännöi joitakin Web3:n suurimpia projekteja, DeFi-sovelluksia ja NFT:tä. Julkaisun kunniaksi Unstoppable Domains yksinoikeudella 25 prosentin alennuksen .polygon-verkkotunnuksista, yhteensä enintään 25 dollaria, vain seuraavien 48 tunnin ajan Unstoppable-sivustolla.

Lisäksi .polygon-verkkotunnukset antavat käyttäjille siirrettävän identiteetin, jota voi käyttää yli 750 sovelluksessa, pelissä ja metaversumissa. Kuka tahansa voi käyttää Web3-verkkotunnuksia, myös .polygonia, kirjautuakseen verkkosovelluksiin, korvatakseen pitkät kryptolompakko-osoitteet ja luodakseen hajautettuja verkkosivustoja. Lisäksi Unstoppable Domains:n avulla ihmiset voivat luoda profiileja ja yhdistää ne sosiaalisiin kanaviinsa, esitellä ketjussa olevia tokeneita ja paljon muuta – luoden yhden digitaalisen identiteetin Web3:lle ja metaversumille.

”Web3-verkkotunnukset antavat yhteisöllemme digitaalisen identiteetin, jonka he omistavat täysin, joten he voivat kirjautua dappiin luovuttamatta henkilökohtaisia tietojaan ja tehdä kryptotransaktioita ilman pitkiä lompakko-osoitteita”, ”Olemme innoissamme siitä, että voimme tehdä käyttäjän omistamasta digitaalisesta identiteetistä keskeisen osan Polygonin ekosysteemiä.”

Polygon Labsin varatoimitusjohtaja ja kasvujohtaja Sanket Shah.

Uusien .polygon-digitaalitunnusten avulla Polygon-ekosysteemin dappit voivat rakentaa yhteisöä ja syventää suhteitaan käyttäjiin. Dappit voivat liittyä Unstoppablen 750 integroidun sovelluksen yhteisöön lisäämällä Login with Unstoppable – jolloin käyttäjät voivat kirjautua saumattomasti .polygon-tunnisteella ilman, että heidän tarvitsee muistaa salasanaa tai kryptolompakon osoitetta. Lisäksi dappit voivat integroida Unstoppablen API:n jakamaan .polygon-verkkotunnuksia.

”Olemme innoissamme voidessamme syventää kumppanuuttamme Polygon Labsin kanssa .polygon Web3 -verkkotunnuksilla ja tuoda yhteisömme entistä lähemmäs toisiaan”, ”Käyttäjien omistama digitaalinen identiteetti on internetin tulevaisuus, ja Polygon-ekosysteemin avulla annamme käyttäjien omistamien digitaalisten identiteettien voiman yhä useampien ihmisten käsiin.”

Sandy Carter, Unstoppable Domainsin operatiivinen johtaja ja liiketoiminnan kehitysjohtaja

16. maaliskuuta alkaen, avaamme pääsyn premium-luokan verkkotunnuksiin. Halusitpa sitten täydellisen Web3-identiteetin pelaamista varten tai halusitpa vain napata erittäin halutun 2- tai 3-numeroisen verkkotunnuksen, voit napata premium-verkkotunnukset, kuten gamer.polygon tai 00.polygon, ja osoittaa tukesi Polygonille.

Klikkaa tästä varataksesi .polygon Web3-verkkotunnuksen ja saat 25 % alennuksen rajoitetun ajan.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.