Unstoppable Domains ja Circle tuovat yksinkertaiset käyttäjätunnukset Stablecoin-maksuihin

Unstoppable Domains ja Circle tuovat yksinkertaiset käyttäjätunnukset Stablecoin-maksuihin

Helposti luettavat .coin käyttäjätunnukset korvaavat pitkät lompakko-osoitteet, mikä nopeuttaa hajautettuja vertaisverkkotransaktioita.

Tiedote: SAN FRANCISCO — 4. elokuuta 2021 — Lohkoketju-verkkotunnusten tarjoaja Unstoppable Domains ja maailmanlaajuinen rahoitusteknologiayritys Circle esittelivät tänään yksinkertaiset, helposti luettavat käyttäjätunnukset stablecoin-maksuja varten. Circle, joka keräsi hiljattain 440 miljoonaa dollaria, on maailman nopeimmin kasvavan dollarimääräisen digitaalisen valuutan USD Coinin (USDC) pääoperaattori, jonka markkinakatto on yli 25 miljardia dollaria. Integroimalla Unstoppable Domains -verkkotunnukset .coin-käyttäjätunnukset korvaavat pitkät aakkosnumeeriset lompakko-osoitteet, mikä tekee USDC:n siirtämisestä entistä helpompaa yhä useammissa sovelluksissa, lompakoissa ja pörsseissä ympäri maailmaa.

”Circle ja Unstoppable Domains jakavat vision helppokäyttöisyyden tuomisesta maailmanlaajuisiin maksuihin, ja tavoitteenamme on tehdä lohkoketjujen verkkotunnuksista standardi digitaalisen valuutan siirroille kaikissa lompakoissa ja pörsseissä”, sanoo Matthew Gould, Unstoppable Domainsin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Yksinkertaiset käyttäjätunnukset yhdistettynä dollarin sidottuihin stablecoineihin vievät pelon ja riskin kryptojen käyttämisestä. Olemme innoissamme yhteistyöstä Circlen kanssa, jotta stablecoin-transaktioista tulisi jokapäiväistä todellisuutta miljoonille, sitten miljardeille ihmisille.”

”USDC on kasvanut dramaattisesti viime vuoden aikana, ja se on vauhdittanut kaupankäyntiä ja maksuliikennettä kaikkialla internetissä. Unstoppable Domainsin .coin -käyttäjätunnusten avulla USDC:n lähettämisestä tulee yhtä helppoa kuin sähköpostin lähettämisestä. Uskomme, että tämä on merkittävä edistysaskel USDC-maksujen saattamisessa kaikkien ulottuville”, sanoo Josh Hawkins, Circlen markkinointijohtaja.

Aivan kuten PayPal- ja Venmo-käyttäjätunnukset tekivät USD:n lähettämisestä helppoa, Unstoppable Domainsin .coin-käyttäjätunnukset vievät kryptojen lähettämisestä vaivaa ja pelkoa. Koska USDC on myös sidottu dollariin, sen käyttäminen on käytännössä järkevämpää kuin BTC:n tai ETH:n kaltaisten epävakaiden valuuttojen. Yhteistyön myötä Circle ja Unstoppable Domains tekevät yhteistyötä integroidakseen .coin-päätteiden tuen USDC:n yli 30 lompakko- ja vaihtokumppaniin, jotta hajautetut vertaisverkkotapahtumat nopeutuisivat.

Unstoppable Domains tukee yli 200 kryptovaluuttaa yli 50:ssä lompakossa ja pörssissä. Yritys on myynyt yli miljoona lohkoketju-verkkotunnusta, jotka on lyöty Ethereumin lohkoketjussa NFT:nä, jotta käyttäjät saavat täyden omistusoikeuden ja hallinnan. Käyttäjät voivat ostaa verkkotunnuksia USDC:llä, Bitcoinilla, Ethereumilla, PayPalilla tai luottokortilla. Unstoppable Domains tarjoaa 10 verkkotunnuslaajennusta, kuten .crypto, .blockchain, .nft ja nyt myös .coin, ja se tarjoaa portin kryptomaksuihin ja hajautettuun verkkoon.

Circle

Circle on maailmanlaajuinen finanssiteknologiayritys, jonka avulla kaikenkokoiset yritykset voivat hyödyntää digitaalisten valuuttojen ja julkisten lohkoketjujen voimaa maksuissa, kaupankäynnissä ja rahoitussovelluksissa maailmanlaajuisesti. Circle on USD Coinin (USDC) pääoperaattori, josta on tullut nopeimmin kasvava, säännelty, täysin varattu dollarin digitaalinen valuutta. USDC on liikkeellä yli 25 miljardin dollarin arvosta, ja se on tukenut yli 785 miljardin dollarin arvosta tapahtumia ketjussa. Nykyään Circlen transaktiopalvelut, yritystilit ja alustan sovellusrajapinnat synnyttävät uuden sukupolven rahoituspalveluja ja kauppasovelluksia, jotka lupaavat lisätä maailmanlaajuista taloudellista hyvinvointia kaikille ohjelmoitavan internet-kaupan avulla. Lisäksi Circle ylläpitää SeedInvestiä, yhtä Yhdysvaltojen suurimmista osakkeiden joukkorahoitusalustoista, joka on rekisteröity välittäjävälittäjä. Lisätietoja osoitteessa https://circle.com

Unstoppable Domains

Vuonna 2018 lanseerattu Unstoppable Domains on lohkoketjun verkkotunnusten tarjoaja ja portti hajautettuun verkkoon. Unstoppable Domainsin avulla kuka tahansa voi ostaa hajautetun verkkotunnuksen, joka on lyöty NFT:nä Ethereumin lohkoketjuun, jolloin omistaja saa täyden omistusoikeuden ja hallinnan. Verkkotunnuksia voidaan käyttää maksuihin yli 50:ssä lompakossa ja pörssissä. Yrityksen takana ovat Draper Associates ja Boost VC, ja sitä tuetaan Ethereum Foundationin ja Zilliqa Foundationin avustuksilla. Jos haluat lisätietoja, seuraa Unstoppable Domainsia Twitterissä, Reddit:ssä ja osallistu keskusteluun Telegramissa.