Tiedote: CGC – Yhdeksäs lohkoketjupelikonferenssi käydään syyskuun 23-24. päivinä

Tiedote: CGC – Yhdeksäs lohkoketjupelikonferenssi käydään syyskuun 23-24. päivinä

23. ja 24. syyskuuta johtava lohkoketjupelikonferenssi palaa! Valmistaudu kahteen päivään ohittamatonta sisältöä ja verkostoitumista verkossa. CGC on todella maailmanlaajuinen kokoontuminen, jossa on yli 2000 osallistujaa yli 100 maasta. Syvällisten esitysten ja kuumien keskustelujen sarjassa yli 50 asiantuntijapuhujaa käsittelee lohkoketjupelaamisen, NFT:n ja DeFi:n uusinta kehitystä sekä niiden risteytymistä ja yhdistymistä. Konferenssin digitaalisen luonteen ansiosta siihen on turvallista ja edullista osallistua mistä tahansa maailman kolkasta näytön ääreltä käsin.

Oletko valmis Player Oneen?

Lohkoketjupelien, DeFi:n (Decentralized Finance) ja NFT:iden (Non-Fungible Tokens) synteesi mahdollisti paradigmaa muuttavan Play-to-Earn-ilmiön. Palapelin palaset ovat liittyneet yhteen, mikä mahdollistaa uudenlaiset pelitaloudet, joita pelaajat ja yhteisöt omistavat ja hallitsevat.

Lohkoketjupelit

Lohkoketjupelit toimivat joko kokonaan lohkoketjuissa tai hyödyntävät hajautettuja verkkoja joissakin mekaniikoissaan. Tärkein piirre on pelaajien kyky tallentaa arvoa ja taata pelin sisäisten esineiden todellinen omistusoikeus. Ostettuja esineitä voidaan omistaa, siirtää tai myydä muille pelaajille, mikä mahdollistaa terveiden virtuaalivarojen markkinoiden luomisen.

DeFi

Decentralized Finance muuttaa perinteiset rahoituspalvelut luotottomiksi ja läpinäkyviksi työkaluiksi, jotka toimivat ilman välikäsiä lohkoketjuteknologian avulla. DeFi-protokollien avulla ihmiset voivat lainata ja lainata varoja, käydä kauppaa ja spekuloida hinnanmuutoksilla sekä ansaita korkoa varoilleen.

NFT:t

Non-Fungible Tokensit ovat aitoja digitaalisia esineitä, jotka on luotu lohkoketjussa. Kunkin esineen ainutlaatuisuus ja omistusoikeus todistetaan hajautetun pääkirjan avulla, eikä niitä voi väärentää. Näiden ominaisuuksien ansiosta pelinkehittäjät, taiteilijat, huutokauppatalot, muotibrändit, muusikot ja digitaaliset metaverkot ovat ottaneet NFT:t käyttöön ja käyttäneet niitä laajasti.

Konferenssi

CGC yhdistää lohkoketjupelien, NFT- ja DeFi-sektoreiden asiantuntijat jakamaan kokemuksia ja viisautta sekä muokkaamaan teknologian tulevia käyttötapauksia sarjassa inspiroivia esityksiä, kuumia keskusteluja ja takkahuonekeskusteluja. Odota tunteja korvaamatonta sisältöä ja tietoa. CGC:n Ask-to-Earn-pelimekaniikka palkitsee parhaiden kysymysten laatijat!

Verkostoituminen

Etsi vaivattomasti osallistujien ja yritysten luettelosta sopivia yhteyksiä. Ota yhteyttä ja sekoita käyttäen kokousjärjestelmää, yksityis- tai ryhmäkeskusteluja. Kommunikoi helposti puhujien, näytteilleasettajien ja tiedotusvälineiden kanssa. Tee uusia tuttavuuksia ja keskustele mahdollisuuksista kuin vanhassa kunnon fyysisessä näyttelyssä. Kaikkien saavutettavissa, kaikkialla maailmassa!

Tietoa CGC:stä

CGC on järjestänyt alkuvuodesta 2018 alkaen teknologiaa ja videopelejä käsitteleviä kansainvälisiä tapahtumia, jotka on suunnattu alan ammattilaisille ja harrastajille, jotka ovat innostuneita lohkoketjuista, VR/AR:stä ja innovaatioista. Kahdeksan konferenssia on järjestetty jo, ja ne ovat tuoneet yhteen yli 13 000 osallistujaa yli 100 maasta ja luoneet satoja uusia kumppanuuksia ja mahdollisuuksia. CGC on suunniteltu globaaliksi tietokeskukseksi, kehittyvien teknologioiden ja suuntausten esittelytilaksi sekä verkostoitumisalustaksi, ja se pyrkii edistämään videopeli- ja viihdeteollisuuden muuttamiseen tähtäävien mullistavien teknologioiden levittämistä ja massatoteutusta. Lisätietoja osoitteessa www.cgc.one