Gods Unchained valmistautuu uuden laajennuksen avoimeen testiin

Gods Unchained valmistautuu uuden laajennuksen avoimeen testiin

Gods Unchained -korttipelin kehittäjät työskentelevät ahkerasti Divine Order nimisen laajennuksen parissa, joka on lohkoketjupohjaisen korttipelin toinen laajennus. Kehityspäivityksessä he kertoivat yhteisölle, että he toivovat saavansa laajennuksen pelattavaksi PTR:llä (Public Test Realm) lähiviikkoina.

Divine Order on suora jatko-osa Trial of the Godsille, jossa mestarit joutuivat kamppailemaan jumalten asettamien tehtävien läpi. Testeillä oli tarkoitus, ja se paljastuu Divine Orderissa. Tiimi on jo paljastanut listan kaikista tulevista korteista ja uusista jumalten voimista, joten pelaajat, jotka ovat täysin innostuneita pakan rakentamisesta. Voit tutkia tulevia kortteja tästä.

Lisäksi tiimi työskentelee suorien ostojen mahdollistamiseksi. Juuri nyt pelaajat voivat vaihtaa NFT-korttejaan keskenään, mutta seuraavan laajennuksen julkaisun myötä heidän on ostettava paketteja kehittäjiltä. Lisäksi tämä ominaisuus antaa tiimille mahdollisuuden jakaa ”Weekend Ranked” pelien palkintoja paljon helpommin.

Tulevaa päivitystä silmällä pitäen tiimi on tehnyt päivityksiä Core-settiin. Lisäksi he ovat kitkeneet bugeja. Lisäksi he näyttävät lisää Gods Unchainedin mobiiliversiosta ennen vuoden loppua.

Play-to-earn ja GODS

Yksi Gods Unchained -yhteisön suurimmista toiveista on Forgen uudelleen avaaminen. Sen avulla pelaajat voivat yhdistellä kortteja ja luoda kauniimpia ja harvinaisempia versioita. Ilmaiset kortit voidaan sitten takoa ne lohkoketjuun. Immutable tutkii parasta tapaa ottaa Forge uudelleen käyttöön, ennen kuin he lanseeraavat GODS-tokenin.

GODS-tokenista tulee Gods Unchainedin hallintotoken, ja pelaajat tarvitsevat GODSia voidakseen takoa kortteja. Mutta tiimi ei ole vielä niin pitkällä. He viimeistelevät parhaillaan whitepaperia, joten voimme odottaa lisätietoja pian. GODS:lla he haluavat palkita varhaisia tukijoita, mutta he haluavat myös kestävän mallin, jonka avulla käyttäjät voivat panostaa polettejaan. Pohjimmiltaan GODS tulee virtaamaan kaikkiin Gods Unchainedin elementteihin, lisäämällä kaikenlaisia play-to-earn-mekaniikkoja.

Mikä on Gods Unchained?

Gods Unchained on Ethereum-lohkoketjulle rakennettu keräilykorttipeli, ja se käyttää Immutable X:n layer-2 -ratkaisua. Lohkoketju tallentaa kaikki korttien omistusoikeudet, jolloin pelaajat saavat täyden omistusoikeuden omaan korttisarjaansa. Pelaajat ansaitsevat digitaalisia kortteja pelaamalla peliä. Kun heillä on kaksi samanlaista korttia, he voivat muuttaa nämä yhdeksi lohkoketjupohjaiseksi kortiksi. Korttien omistajat voivat vaihtaa, myydä tai käyttää niitä itse pelissä.

Tulevat pelimekaniikat mahdollistavat sen, että käyttäjät voivat luoda vanhemmista korteista rajoitetun painoksen kortteja, jolloin olemassa olevista korteista tulee harvinaisempia. Lisäksi Gods Unchainedista voi nauttia ilmaiseksi, ja pelaajat voivat ansaita kortteja olemalla aktiivisia pelaajia. Todellinen play-to-earn-mekaniikka!

Lähde: https://www.playtoearn.online/2021/08/28/gods-unchained-getting-ready-for-open-test-of-new-expansion/