Reddit alkaa rakentamaan Ethereum Foundation -säätiön kanssa skaalausvälineitä

Reddit alkaa rakentamaan Ethereum Foundation -säätiön kanssa skaalausvälineitä
Redditin perustaja Alexis Ohanian (Seb Daly / Web Summit / Lähde: Getty Images)

Sosiaalisesta verkkopalvelustaan tunnettu Reddit kasvattaa rooliaan Ethereum-ekosysteemissä tavoitteenaan rakentaa skaalausvälineitä lohkoketjuverkolle.

Reddit ilmoitti keskiviikkona laajentavansa yhteistyötään Ethereum Foundation -säätiön kanssa ja ohjaavansa kehitysresursseja skaalausvälineisiin. Ethereumin Subreddit-palveluun lähetetyssä ilmoituksessa Redditin työntekijä nimimerkillä ”u/jarins” sanoi, että muutos lisää sitoutumista ​​tekniikkaan ja toteuttaa hajautetun järjestelmän periaatetta.

”Tässä vaiheessa kumppanuuttamme keskitymme välittömästi Ethereumin tuomiseen Redditiin”, tiedotteessa sanottiin. ”Tarkoituksemme on nopeuttaa skaalaustyön edistymistä ja kehittää tekniikkaa, jota tarvitaan laajamittaisten sovellusten, kuten Ethereumin yhteisöpisteiden, käynnistämiseen.”

Tämä kumppanuus voi johtaa siihen, että Reddit työskentelee 2. tason skaalaustyökalujen parissa tai että se johtaa projekteja prototyyppivaiheesta tuotantoon.

Redditin kehitysresurssit, mukaan lukien kehittäjät, osallistuvat tähän työhön. Viime kädessä ajatuksena on projekti, kuten Redditin Community Points -ominaisuus, joka pystyisi tukemaan sivuston miljoonia käyttäjiä (Redditillä on yli 50 miljoonaa päivittäistä käyttäjää lehdistön tuoreen ilmoituksen mukaan).

”Lohkoketjuihin liittyviä ponnistelujamme johtaa Redditin kryptotiimi”, ilmoituksessa todettiin. Ilmoituksen mukaan yrityksellä on nyt myös työpaikkoja backend-insinööreille.

Yhteisön pisteominaisuus ”Community points”

Reddit esitteli yhteisölle tarkoitetun pisteominaisuutensa viime vuonna ja levitti ne CryptoCurrency- ja FortNiteBR-aliohjelmiinsa (kryptovaluuttakeskustelun ja FortNite-pelin ympärille rakennettuihin yhteisöihinsä).

Lyhyesti sanottuna ajatus on, että käyttäjät voivat palkita toisiaan pisteillä ”laadukkaiden viestien” tekemisestä, ja nämä pisteet voidaan lunastaa merkkeihin tai muihin mukautettuihin ominaisuuksiin. Nämä pisteet tallennetaan Ethereumin Rinkeby-testiverkkoon ERC-20-merkkeinä, mikä tarkoittaa, että toisin kuin Redditin talon sisäinen karmajärjestelmä, yritys ei voi hallita näitä pisteitä.

Yritys oli kokeillut ideaa vähintään kuukauden ennen sen julkaisemista verkkosivustolle. Kesäkuussa se pyysi yhteisöä auttamaan hankkeen laajentamisessa.

Yritys ei kertonut lukumääriä siitä, kuinka monta pistettä palvelussa on annettu, tai lunastettu tähän mennessä, mutta CryptoCurrency- ja FortNiteBR-aliohjelmissa on ollut kummallakin yli miljoona käyttäjää tiedoksiannon hetkellä.

Ei näytä siltä, ​​että Reddit aikoisi laajentaa järjestelmää uusiin yhteisöihin tai siirtyä Rinkebystä Ethereumin mainnetiin.

”Tämän kumppanuuden kautta kehitetty skaalausteknologia on avointa lähdekoodia ja kaikkien saatavilla julkisesti”, ilmoitettiin.

Ethereumin ja muiden kryptovaluuttojen arvonkehitystä voit seurata Binance-pörssissä.