OKCoin on ensimmäinen kryptopörssi joka ottaa käyttöön lohkoketjupohjaiset verkkotunnukset

OKCoin on ensimmäinen kryptopörssi joka ottaa käyttöön lohkoketjupohjaiset verkkotunnukset
Unstoppable Domains ja OKCoin

Unstoppable Domains:n kanssa aloitettu yhteistyö mahdollistaa lohkoketjupohjaisten domainien, eli verkkotunnusten käyttämisen kryptopörssi OKCoin:n palveluissa. Tämä tarkoittaa, että OKCoin:n käyttäjät voivat liittää kryptovaluuttalompakonsa lohkoketjupohjaiseen domainiinsa helpottaakseen digitaalisen valuutan tallettamista ja nostamista.

Kuinka se toimii?

Lohkoketjupohjaisella domainilla tarkoitetaan:

Verkkotunnusta, jonka myöntää smart contract eli älykäs sopimus lohkoketjussa. Jokainen verkkotunnus on NFT. Tämä eroaa perinteisestä DNS:stä, jossa domainit tallennetaan keskitettyihin palvelimiin, joita ICANN ylläpitää. Lohkoketjusta tulee tietokanta, johon verkkotunnuksia tallennetaan.

Pohjimmiltaan kryptovaluuttalompakon sitominen lohkoketjupohjaiseen verkkotunnukseen helpottaa kryptovaluuttalompakon käyttämistä. Sen sijaan, että käytettäisiin aakkosnumeerista merkkijonoa esimerkiksi 1CpKpuZhZ8vSfQQxyS7mN3NCpBjqu4RfQf, joka edustaa Bitcoin osoitettasi, Lohkoketjupohjaisessa verkkotunnuksella, lompakkoasi edustaa sana tai sanayhdistelmä esimerkiksi kryptouutiset.crypto. Tämä helpottaa digitaalisen valuutan lähettämistä toisille henkilöille helpommin muistettavan osoitteen takia ja vähentää inhimillisten virheiden mahdollisuutta, kun he kirjoittavat lompakon osoitteen. Tällä hetkellä Unstoppable Domainin Lohkoketjupohjaiset verkkotunnukset tukevat yli 100 digitaalista valuuttaa.

Sinä hallitset lohkoketjupohjaista verkkotunnusta ja tallennat sen omaan lompakkoon. Aivan kuten tavallisen verkkotunnuksen kanssa, voit päivittää sitä ja lisätä tietueita. Tietueen päivittämiseksi allekirjoitat viestin yksityisellä avaimella, ja kirjoitat tiedot lohkoketjuun. Lohkoketjupohjaista verkkotunnusta voi käyttää kryptovaluutan vastaanottamiseen ja hajautettujen verkkosivustojen rakentamiseen joita mikään taho ei pysty ottamaan pois internetistä. Sensuuri-resistentti internet voidaan rakentaa lohkoketjupohjaisilla verkkotunnuksilla ja IPFS järjestelmää hyväksikäyttäen.

”Tavoitteena on tehdä kryptovaluuttojen käyttämisestä yksinkertaisempaa. Nykyisellään kryptovaluutan lähettäminen on liian monimutkaista, ja se voi olla erityisen pelottavaa uusille käyttäjille. Lohkoketjupohjaisilla verkkotunnuksilla voimme käyttää helpommin luettavia osoitteita helpottamaan kryptovaluutan lähettämistä ja vastaanottamista. Kryptovaluuttojen käyttämisen pitäisi olla helpompaa kuin perinteisen rahan liikkuminen ”,

OKCoin CMO, Haider Rafique