PayPal vahvistaa huhut sen omasta stablecoinia

PayPal vahvistaa huhut sen omasta stablecoinia

PayPal Holdings Inc. (NASDAQ: PYPL) on vahvistanut aiemmat huhut stablecoinin tutkimisesta laajemman kryptostrategiansa mukaisesti. (stablecoin arvo seuraa jonkin tunnetun valuutan kurssia esimerkiksi dollarin kurssia)

Kyseisen huhun aloitti Steve Moser, iOS-sovelluskehittäjä ja The Tape Drive -lehden päätoimittaja, jossa hän julkaisi seuraavan lausunnon:

”PayPalin iOS-sovelluksen sisään piilotetut todisteet ovat paljastaneet, että PayPal työskentelee PayPal Coin -nimisen kolikon parissa” ja lisäsi selitykseksi, että ”PayPal Coinin logo näyttää PayPalin logolta, mutta sen läpi kulkee kaksi vaakasuoraa viivaa”.

Todisteet viittaavat myös siihen, että Paypal pyrkii joko integroimaan tai sisällyttämään Neon, avoimen lähdekoodin hajautetun lohkoketjun dapp-alustan, jonka logo löytyi Paypalin tällä hetkellä tukemien kryptojen rinnalta: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ja Litecoin. PayPal tukee tällä hetkellä sovelluksessaan vain näitä neljää kryptovaluuttaa. On mielenkiintoista nähdä, miten kokonaismarkkinat reagoivat tähän. Se, onko sillä vaikutusta muihin markkinoihin, jää nähtäväksi.

Löydettyään nämä todisteet Moser jakoi tiedot Bloomberg Newsille, joka otti myöhemmin yhteyttä PayPaliin uutisorganisaation ominaisuudessa vahvistaakseen asian yksityiskohdat.

”Tutkimme stablecoinia; jos ja kun pyrimme etenemään eteenpäin, teemme tietysti tiivistä yhteistyötä asianomaisten sääntelyviranomaisten kanssa”,

PayPalin krypto- ja digitaalisten valuuttojen SVP Jose Fernandez da Ponte sanoi lausunnossaan Bloomberg Newsille.

Stablecoinit ovat kryptovaluuttoja, joiden perustana ja hinnoittelijana on olemassa olevan fiat-valuutan tai hyödykkeen arvo. Ne on suunniteltu tarjoamaan hintavakautta, ja ne toimivat suojauksena kryptovaluuttojen suurelta osin epävakaalta luonteelta. Näin ollen tämä PayPalin yrityssiirto vahvistaa, miten kryptovaluutoista on tullut olennainen osa nykyistä maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää.

PayPalin tiedottajan mukaan Moserin löytämät kuvat ja koodi PayPalin iOS-sovelluksen sisältä ovat peräisin hiljattain järjestetystä sisäisestä hackathonista, jossa sen insinöörit ovat tutkineet uusia tuotteita testausta ja myöhempää julkaisua varten. Nämä tehtiin yhtiön lohkoketju-, krypto- ja digitaalisten valuuttojen osastolla, eivätkä ne näin ollen edusta mitään lopullista live-julkaisua varten.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/paypal-confirms-that-it-is-actively-exploring-stablecoins