Esittelyssä Unstoppable Web3 kirjautuminen

Esittelyssä Unstoppable Web3 kirjautuminen

Unstoppable Domains tiedote 11.1.2022

Kuukausia kestäneen testauksen jälkeen olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että Login with Unstoppable on lanseerattu maailmanlaajuisesti. Se on uusi ja helppo tapa, jolla ihmiset voivat kirjautua Web2- ja Web3-sovelluksiin käyttämällä käyttäjätunnuksenaan NFT:n ainutlaatuista verkkotunnusta. Login with Unstoppable -palvelun avulla ihmiset voivat todentaa henkilöllisyytensä ja jakaa haluamiaan tietoja (mukaan lukien metatiedot ja omistusoikeustodisteet) eri sovelluksissa ja metaversumeissa, ja samalla he säilyttävät digitaalisen henkilöllisyytensä 100-prosenttisen omistajuuden ja hallinnan. Tulevaisuudessa Login with Unstoppable pystyy tukemaan henkilöllisyyden todentamista ja paljon muuta.

Digitaalisen identiteetin perustan luominen

Kirjautuminen Unstoppable-verkkotunnuksilla on NFT-verkkotunnusten seuraava kehitysaskel ja uuden verkon digitaalisen identiteetin perusta. Se on ensimmäinen toimiva NFT-kertakirjautumispalvelu Ethereumille ja Polygonille, ja se korvaa käyttäjätunnusten ja salasanojen tarpeen koko Web3:ssa. Lanseerauksen yhteydessä sitä tukee yli 58 sovellusta, ja lisää on tulossa seuraavien kuukausien aikana.

Sen lisäksi, että uusien tilien luominen estetään, kirjautuminen Unstoppable-ohjelmalla antaa ihmisille mahdollisuuden jakaa tietoja, kuten sähköpostiosoitteita, NFT-tunnuksia ja ketjun ulkopuolisia tietoja, käyttämiensä sovellusten kanssa. Koska kirjautuminen on sidottu verkkotunnukseen eikä tiettyyn yksityiseen julkiseen avainpariin, voit siirtää verkkotunnuksia saumattomasti. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat vaihtaa avaimia tai siirtää verkkotunnuksen, johon on liitetty maineesi, toiseen lompakkoon.

Miten se toimii?

  • Kun vierailet sovelluksessa ja kirjaudut sisään verkkotunnuksellasi, sovellus lukee verkkotunnuksen ja ohjaa sinut kyseiselle verkkotunnukselle tallennetulle valtuutuspalvelimelle.
  • Tämän jälkeen todennat ja myönnät pääsyn pyydettyihin tietoihin allekirjoittamalla tapahtuman verkkotunnuksesi omistavan avaimen kanssa.
  • Sovellus saa valtuutuspalvelimelta käyttöoikeustunnisteen ja id-tunnisteen, jossa on yhteystietosi (esim. sähköpostiosoitteesi).
  • Sinulla ja sovelluksella on nyt avoin viestintäkanava!

Aluksi Unstoppable ajaa ensimmäisiä palvelimia, mutta lopputavoitteena on, että jokainen voi ajan mittaan ajaa omaa palvelinta. Ajattele Raspberry Pi:n pyörittämistä tai henkilökohtaisen palvelimen vuokraamista Amazon AWS:ssä tai hajautetussa protokollassa. Aivan kuten useimmilla ihmisillä on matkapuhelin taskussaan, uskomme, että jonain päivänä meillä kaikilla on oma palvelimemme, joka lopulta antaa meille täyden omistusoikeuden ja hallinnan tietoihimme.

Web3 käyttökokemuksen parantaminen

Kun voit helposti kirjautua sisään Unstoppable Domain -verkkotunnuksella, kaikilla on nyt universaali ja siirrettävä käyttäjätunnus, jota he voivat käyttää kaikissa sovelluksissaan. Jokainen sovellus voi sitten viitata tähän verkkotunnukseen saadakseen valitsemasi ja jakamasi tiedot – kuten verkkotunnuksesi tai NFT:n suosikkiprofiilikuvasi – näytettäväksi omassa sovelluksessaan. Tämä tekee käyttöönotosta paljon yksinkertaisempaa, koska sinun ei tarvitse syöttää tai ladata käytännössä mitään tietoja, mikä vähentää merkittävästi uusien sovellusten markkinoille tulon esteitä ja kannustaa suurempaan kilpailuun parhaasta verkkokokemuksesta. Kaikki voittavat!

”Web3 tarvitsee paremman käyttöönottokokemuksen, ja tämä digitaalisen identiteetin perustava kerros on asiakkaidemme ja kumppaneidemme kannalta olennaisen tärkeä tämän tehtävän saavuttamisessa” ”Kirjautuminen Unstoppablen avulla tarjoaa perustan digitaaliselle identiteetille Web3-aikakaudella, sillä sen avulla ihmiset voivat käyttää ainutlaatuista käyttäjätunnusta lompakoissa, sovelluksissa, palveluissa, peleissä ja metaversiossa. NFT-verkkotunnuksista tulee nyt yksilöllinen internet-tunniste, jota voidaan käyttää kirjautumisena Web3:n supervoimin.”

Matthew Gould, Unstoppable Domainsin perustaja ja toimitusjohtaja.

Ilmainen ratkaisu Web2- ja Web3-sovelluksille

Yrityksille Login with Unstoppable on ensimmäinen ilmainen ratkaisu, jonka avulla jäsenet voivat kirjautua sisään NFT-toimialueen avulla lompakon yhdistämisen sijaan. Vähäisillä resursseilla yritykset voivat nopeuttaa sisäänkirjautumista, kun ihmiset tuovat digitaalisen identiteettinsä mukanaan kirjautuessaan. Jäsenille Login with Unstoppable ratkaisee Web2:ta vaivanneet käyttäjätunnus- ja salasanaongelmat antamalla jäsenten valita yhden yksilöllisen käyttäjätunnuksen NFT-verkkotunnuksen muodossa, kuten ”sinunnimi.crypto”, ”sinunnimi.nft” tai ”sinunnimi.x”. Toisin kuin perinteiset sähköpostit ja kirjautumistunnukset, NFT-verkkotunnukset ovat 100-prosenttisesti käyttäjän omistuksessa, ja ihmisillä on täysi kontrolli tietojensa jakamisesta. Koska verkkotunnuksia ei tarvitse uusia, ei ole mitään turvallisuusriskejä, jotka liittyvät verkkotunnuksen vanhenemiseen tai varastamiseen. Se on sinun identiteettisi, eikä sinun pitäisi joutua huolehtimaan sen menettämisestä.

”Turvallinen ja helppo kirjautuminen voi olla ongelma kaikkialla verkossa. Uskomme, että uusi Login with Unstoppable -ratkaisu voi poistaa suurimman osan tästä ongelmasta ja mahdollistaa käyttäjille saumattoman sisäänpääsyn metaversioon sekä identiteetin, johon he voivat luottaa tulevaisuudessakin”. ”Atlantis Worldissa olemme sitoutuneet toteuttamaan parhaita ja älykkäimpiä ratkaisuja käyttäjillemme Web3-pinon eri osa-alueilta uhraamatta missiotamme tai arvojamme. Unstoppable Domains oli meille luonnollinen kumppani, kun kuulimme uudesta kirjautumisratkaisusta. Olemme iloisia voidessamme rakentaa Login with Unstoppable metaversioon ja suunnittelemme jo nyt lisää hyötyjä Unstoppable Domains -yhteisölle.”

Rev Miller, Atlantis Worldin toinen perustaja.

Kasvava sovellusten verkosto

Yli 58 yritystä on joko integroinut tai integroi jo Loginin Unstoppableen parantaakseen Web3:n käyttöliittymää ja auttaakseen ihmisiä paremmin omistamaan ja hallitsemaan digitaalisia identiteettejään. Ajan myötä tämä kasvaa tuhansien sovellusten ekosysteemiksi. (Jos olet Web2- tai Web3-sovellus, joka on kiinnostunut integroitumisesta, hae täällä).

Atlantis.Worldin ohella varhaisiin integrointeihin kuuluvat pelisovellukset Drakons, MegaCryptoPolis, Farsite ja ChainGuardians, Metaverse-sovellus Parcel, NFT-projektit Deadheads ja The Radiant Society, DeFi-projektit Cook Finance, DeHive, GoodGhosting, Pruf, SonikChain, WSBDapp, Saddle Finance ja Float.capital sekä IP-yhtiö EducationNFT.

”UX on jatkuva huolenaihe kaikille Web3:lle, myös DeFi:lle, joten toivotimme tervetulleeksi identiteettiratkaisun, joka auttaa meitä ratkaisemaan tämän kipupisteen ja parantamaan käyttäjien sisäänkirjautumisprosessia”, ”Tiedämme, että tämä on vasta alkua Digital Identity through Login with Unstoppable -ratkaisulle, ja odotamme innolla kaikkia horisontissa olevia lisäominaisuuksia.”

Cage Chen, Cook Finance -yrityksen teknologiajohtaja.
Login with Unstoppable - Showed in Cook.Finance's app

Tulevaisuuden etenemissuunnitelma

Kirjautuminen Unstoppableen käynnistettiin ensimmäisen kerran beta-versiona lokakuussa 2021. Seuraavien kuukausien aikana keskitymme tukisovellusten ekosysteemin kasvattamiseen, Login with Unstoppable -palvelun kehittämiseen täysin hajautetuksi ja mainetietojen tuen lisäämiseen. Tulevia lisäominaisuuksia ovat mm:

  • Kannettava maine: voit tuoda yrityksesi arvostelut tai profiilisi seuraajat eri alustoille.
  • Yksinkertaisemmat kirjautumisprosessit: yhden napsautuksen todistus ihmisyydestä -ratkaisu.
  • Parempi yksityisyys ja valvonta: avoimen lähdekoodin työkalut, joilla voit helposti ylläpitää omaa palvelinta ja pitää tietosi yksityisinä.
  • Nopeampi kassakäynti: mahdollisuus esitäyttää fiat- ja kryptomaksutiedot sekä toimitustiedot.
  • ja paljon muuta tulossa!

Kuvittele maailma, jossa hallitset tietojasi ja jossa yritykset tarjoavat kannustimia aiempien tekojesi, uskollisuutesi tai maineesi perusteella. Maailma, jossa sinä olet keskiössä ja jossa yritykset kilpailevat sinusta ja palkitsevat sinut. Se on Web3 ja Login with Unstoppable.

Kasvata sovellustasi Unstoppable Domainsin avulla

Tästä päivästä alkaen sovellukset voivat integroida tämän uuden ominaisuuden vain muutamalla rivillä koodia ja luoda suoran viestintäkanavan itsensä ja jäsentensä välille. Unstoppable Domains on sitoutunut kasvattamaan Web3-ekosysteemiä ja tarjoaa apurahoja Web3:lle rakentaville kehittäjille. Jos haluat lisätietoja apurahamahdollisuuksista tai Loginin integroimisesta Unstoppableen, klikkaa tästä.