Tunnettu kryptopörssi Coinbase aikoo myydä osakkeita yksityisesti ennen listautumisantiaan

Tunnettu kryptopörssi Coinbase aikoo myydä osakkeita yksityisesti ennen listautumisantiaan

Tuoreen raportin mukaan San Franciscossa toimiva kryptovaluuttapörssi Coinbase aikoo myydä osakkeita Nasdaqin yksityisillä markkinoilla ennen listautumisantiaan (IPO). Coinbase ilmoitti ilmoittaneensa osakkeenomistajille, että he saavat tällä viikolla yksityiseen myyntiin liittyviä tietoja. Asiasta uutisoi ensimmäisenä bitcoin.com.

Coinbase on Yhdysvaltojen suurin digitaalisten valuuttojen pörssi ja yksi suurimmista digitaalisten valuuttojen pörsseistä maailmanlaajuisesti. Bituniversen valuuttasaldojen mukaan Coinbasen BTC- ja ETH-talletusten arvo on yli 40 miljardia dollaria hallinnoitavaa digitaalista omaisuutta AUM. Pörssi totesi äskettäin, että sillä on muita hallinnoitavia digitaalisia varoja (AUM) vielä 90 miljardin dollarin edestä.

Joulukuun puolivälissä Coinbase ilmoitti S-1:n alkuperäisen julkisen ostotarjouksen luottamuksellisesta jättämisestä Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle. Perjantaina The Blockin talouskolumnisti Frank Chaparro ilmoitti, että Coinbase myy osakkeita yksityisesti ennen listautumisantia.

”Maanantaina, 25. tammikuuta keskipäivällä Tyynenmeren aikaa saat Nasdaq Private Marketilta sähköpostiviestin, jossa on yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten pääset markkinoille, mitkä osakkeet ovat kaupankäynnin kohteena ja miten markkinat toimivat”, Chaparron kerrotaan viestitettäneen Coinbasen arvopaperien omistajille.

Coinbasen listautumista edeltävät futuurit ovat hyvin kysyttyjä, arvion mukaan Coinbase voi saavuttaa jopa 20-70 miljardin dollarin arvon.

Huhujen mukaan Coinbase on saamassa rahoituslaitoksen Goldman Sachsin johtamaan listautumisantia. Lisäksi listautumista edeltävät CBSE/USD-nimiset futuurit ovat myös kaupankäynnin kohteena FTX-kryptopörssissä. Julkaisuhetkellä CBSE/USD:n hinta FTX:ssä on 277 dollaria.

Coinbasen kokonaisarvosta listautumisen jälkeen on ollut erilaisia ​​ennusteita. Messari.io:n analyytikon Mira Christanton analyysi kertoo, että voisi nähdä ”Coinbase-yrityksen arvoksi 28 miljardia dollaria”. The Blockin kokoama tutkimus puolestaan arvioi, että sanfranciscolainen yritys voisi saavuttaa 70 miljardin dollarin arvon.

Mitä mieltä olet siitä, että Coinbase myy osakkeita yksityisesti Nasdaqin yksityisten markkinoiden kautta? Liity Facebook-ryhmäämme ja kerro mitä mieltä olet tästä aiheesta.

PÄIVITYS: Juuri tulleen tiedotteen mukaan Coinbase ei olekaan tekemässä IPO:a vaan yrityksen osakkeet tulevat suoraan pörssiin. Tämä uutinen voi olla pettymys sijoittajille, jotka olisivat haluneet ostaa osaketta kiinteällä hinnalla. Oletettavissa on, että ensimmäisinä päivinä osakkeen arvo heilahtelee paljon.

Disclaimer: Kryptouutiset.net ei anna sijoitusvinkkejä tai suosituksia.