Mikä on Brave Wallet?

Mikä on Brave Wallet?

Brave selaimen uusin päivitys toi mukanaan Brave Wallet nimellä tunnetun kryptovaluutta lompakon.
Mistä tässä päivityksessä on kyse?

Turvallinen oletusarvoisesti

Brave Wallet on ensimmäinen turvallinen kryptolompakko, joka on rakennettu suoraan Brave selaimeen. Ei laajennuksia, ei ylimääräisiä vaiheita.

Ylivoimainen suorituskyky

Erikseen ladattavat selain laajennukset hidastavat laitteesi toimintaa. Koska Brave Wallet on sisäänrakennettu suoraan selaimeen, se ei vaadi ylimääräisiä prosesseja suoritettavaksi ja kuluttaa vähemmän prosessoria ja muistia laitteessasi.

Osta, säilytä, lähetä ja vaihda

Tallenna, hallinnoi ja kasvata kryptosalkkuasi yhdellä lompakolla. Voit ostaa kryptoja Wyren kautta. Löydä helposti paras mahdollinen hinta palveluntarjoajien luettelosta sisäänrakennetun Brave Swap -toiminnon avulla.


Usein kysytyt kysymykset Brave Walletista

Mikä tekee Brave Walletista paremman kuin muut kryptovaluutta lompakot?

Useimmat kryptolompakot ovat selainlaajennuksia. Näihin laajennuksiin liittyy luonnostaan turvallisuusriskejä, ja ne ovat paljon alttiimpia tilin väärentämiselle ja varojen varastamiselle. Laajennukset vaativat myös ylimääräistä suorittimen suorittamista, mikä aiheuttaa suorituskykyongelmia laitteellesi.

Brave Wallet on sitä vastoin selaimen oma lompakko. Brave Walletissa tilien väärentämisen, tietojenkalastelun ja muiden huijausten riski on paljon pienempi. Se vaatii vähemmän suoritustehoa toimiakseen ja on kaiken kaikkiaan paljon suorituskykyisempi ja luotettavampi. Brave Walletin avulla voit liittää muita itsesäilytettäviä tai laitteistolompakoita ja muita web3 DAappseja, nähdä live-markkinatietoja ja hallita salkkuasi yhdessä paikassa.

Tarvitseeko minun asentaa Brave selain jotta voin käyttää Brave Wallettia?

Kyllä, tarvitset Brave selaimen Brave Walletin käyttöön.

Onko Brave Wallet ilmainen?

Kyllä, Brave Walletin käyttö on täysin ilmaista. Transaktiot (kuten lähetykset tai vaihdot) edellyttävät kuitenkin kaasumaksuja, ja vaihdot voivat sisältää myös ylimääräisen transaktiomaksun. Nämä maksut ovat samankaltaisia – tai samoja – kuin muissa kryptolompakoissa.

Miten käytän Brave Walettia?

Voit aloittaa Brave Walletin käytön avaamalla Brave selaimen, käymällä asetussivulla (brave://settings/) ja napsauttamalla Wallet-välilehteä.
Huomaa, että Brave Wallet on käytettävissä vain työpöydän Brave-selaimessa.

Mitä lohkoketjuja Brave Wallet tukee?

Brave Wallet tukee kaikkia EVM-yhteensopivia ketjuja ja L2:ta.

Onko Brave Wallet lähdekoodi avoin?

Kyllä. Toisin kuin muut lompakkolaajennukset, Brave Wallet on rakennettu avoimella MPL-lisenssillä. Se tarkoittaa, että se on avoin muiden käytettäväksi, haarautettavaksi ja muokattavaksi.

Mille laitteille Brave Wallet on saatavilla?

Brave Wallet on tällä hetkellä saatavilla vain tietokoneille, ja sen käyttövaatimukset ovat samat kuin Brave selain Linuxille, macOS:lle ja Windowsille.

Brave Wallet on pian saatavilla myös mobiililaitteille (Android ja iOS). Sen jälkeen sillä on samat käyttövaatimukset kuin Brave-selaimella mobiililaitteissa Androidille ja iOS:lle.

Huomaa, että kun Brave Wallet on saatavilla Androidissa, voit käyttää biometriikkaa (sormenjälki) Brave Walletin avaamiseen Android 9:ssä ja sitä uudemmissa laitteissa. Ja kun se on saatavilla iOS:ssä, DAppien yhdistäminen poistetaan käytöstä myöhempään julkaisuun asti.

Voinko siirtää Brave Wallet asetukset tietokoneen ja mobiililaitteen välillä?

Toistaiseksi Brave Wallet on saatavilla vain tietokoneille. Synkronointitoiminto on saatavilla pian sen jälkeen, kun Brave Wallet tulee saataville mobiililaitteisiin.

Mitä eroa on Brave Walletilla ja Brave Rewards:lla?

Brave Rewards on sidottu Brave Private Ads -mainoksiin. Brave Browser -käyttäjät, jotka ovat liittyneet Brave Rewards -ohjelmaan, näkevät selaillessaan tietyissä paikoissa yksityisyyttä suojaavia, ensimmäisen osapuolen mainoksia. Katsomalla näitä mainoksia käyttäjät voivat ansaita BAT (Basic Attention Token).

Brave Wallet on työkalu, jonka avulla voit ostaa, tallentaa, lähettää ja vaihtaa lähes mitä tahansa kryptovarallisuutta ja NFT:tä, yhdistää muita lompakoita ja web3 DAppeja sekä yleisesti hallita koko kryptosalkkuasi. Voit tallentaa Brave Walletiin Brave Rewardsin kautta ansaitsemiasi BATeja, mutta muuten nämä kaksi ominaisuutta eivät ole yhteydessä toisiinsa.

Miten Brave Wallet eroaa aikaisemmasta Brave selaimen kryptovaluutta lompakosta?

Braven edellinen kryptolompakko oli MetaMaskin haarautuma. Uusi Brave Wallet on Braven insinööritiimin alusta alkaen rakentama, ja se on rakennettu natiivisti Brave Browseriin.

Voiko Brave Walletin asentaa myös muihin selaimiin?

Brave Wallet ei ole saatavilla selainlaajennuksena. Brave ei suunnittele lompakkolaajennuksen tekemistä, joten jos törmäät sellaiseen, pidä sitä huijauksena äläkä lataa tai asenna sitä.

Lataa Brave selain ja Brave Wallet