GeckoCon – NFT-konferenssi

GeckoCon – NFT-konferenssi

LEHDISTÖTIEDOTE

GeckoCon – NFT-konferenssi

  1. marraskuuta 2021 – CoinGecko, maailman suurin riippumaton kryptodatan aggregaattori, järjestää ensimmäistä kertaa konferenssinsa. ’GeckoCon – NFTs Gone Wild’ järjestetään 17.-19. marraskuuta 2021 klo 8.00-14.00 EST.

”NFT:t valtaavat maailmaa myrskyn mukana! Kaikki eivät voi samaistua lohkoketjuihin, älykkäisiin sopimuksiin ja DeFi:iin, mutta kun kyse on musiikista, peleistä ja taiteesta – ne ovat asioita, joihin kaikki voivat liittyä. Uskomme vahvasti, että NFT:t ovat silta, jonka avulla ei-krypto-natiivit voivat aloittaa matkansa kryptoalalle, ja siksi päätimme avajaiskonferenssimme teemaksi NFT:t. GeckoConissa on jokaiselle jotakin, ja osallistujille on luvassa paljon yllätyksiä! Toivottavasti näemme sinut siellä”, kertoi Bobby Ong, CoinGeckon toinen perustaja.

Kolmipäiväisen virtuaalikonferenssin aikana järjestetään esityksiä, keskustelutilaisuuksia ja työpajoja, jotka kattavat kaleidoskoopin NFT-teemoja, kuten taidetta, musiikkia, pelaamista, urheilua, keräilyesineitä, monetisaatiota ja paljon muuta.

Konferenssissa järjestetään useita paneelikeskusteluja, joissa puhuu yli 150 NFT-alan johtavaa henkilöä, muun muassa Sky Mavisin (Axie Infinity) operatiivinen johtaja ja perustaja Aleksander Larsan, Sandboxin operatiivinen johtaja ja perustaja Sebastian Borget, Linkin Parkin laulaja Mike Shinoda ja Akoinin perustaja Akon. Osallistujat voivat hyödyntää tätä tilaisuutta vuorovaikutukseen, kysyä kysymyksiä ja kuulla ensi käden puheenvuoroja eri asiantuntijoilta.

Konferenssista tekee vieläkin jännittävämmän CoinGeckon tarjoamat hauskat aktiviteetit. Niihin kuuluvat erilaiset oheistapahtumat, kuten CoinGeckon Champion of Champions -eSports-turnaus, ”How to mint NFT” -työpajat 12 eri kielellä, Tezos-taidegalleria, Decentral Gamesin aarteenmetsästysjahti ja virtuaaliset after-partyt metaversumissa! NFT-työpajat ja taidegalleria järjestetään GeckoLandissa, joka on avoinna yleisölle ilmaiseksi!

CoinGecko on tehnyt yhteistyötä merkittävien NFT-projektien, kuten Tezosin, Klatynin, Sandboxin, Enjinin, Gala Gamesin ja Animoca Brandsin, kanssa käynnistääkseen useita NFT-pudotuksia GeckoCon-tapahtuman osallistujille viikkoja ennen tapahtumaa. Jos et ehtinyt nähdä näitä varhaisia pudotuksia, älä huoli, osallistujat voivat odottaa lisää NFT-pudotuksia itse GeckoConissa – todellakin palkitseva konferenssi!

Viimeisimmät päivitykset GeckoConista löydät osoitteesta https://conference.coingecko.com.

GeckoLand Gather.townissa: https://gcko.io/geckoland.