Lightning Labs lanseeraa Taro-protokollan, mahdollistaa välittömät Stablecoin-siirrot Bitcoin-verkon kautta

Lightning Labs lanseeraa Taro-protokollan, mahdollistaa välittömät Stablecoin-siirrot Bitcoin-verkon kautta

Lightning Labs, Lightning-verkon taustalla oleva Bitcoin-infrastruktuuriteknologiayritys, on ilmoittanut käynnistävänsä Taron, uuden protokollan Bitcoin-verkon (BTC) päälle.

Ilmoituksen tekivät Lightning Labsin toimitusjohtaja Elizabeth Stark ja yrityksen teknologiajohtaja Olaoluwa Osuntokun. Taro-protokollan avulla Lightning-verkon käyttäjät voivat nyt ehkä laskea liikkeelle ja siirtää varoja, mukaan lukien stabiilit kolikot, kuten Tether (USDT), Bitcoin-lohkoketjun kautta. Liikkeeseen lasketut omaisuuserät sijoitetaan Lightning Networkin kautta toteutettuihin transaktioihin, ja tuki liikkeeseen laskettujen omaisuuserien likviditeetille on tulossa myöhemmin vuoden aikana.

Taro-protokollan tarkoituksena on laajentaa Lightning Networkin ominaisuuksia tarjoamalla tuki useille omaisuuserätyypeille, mukaan lukien stablecoins, sekä ketjujen väliset atomivaihdot, joiden avulla käyttäjät voisivat käydä kauppaa kryptovaroilla eri lohkoketjujen välillä ilman keskitettyä pörssiä. Taro-protokolla on jatkoa Bitcoin Coreen marraskuussa 2021 toteutetun Taproot-päivityksen aktivoinnin jälkeiselle kehitykselle. Taprootin myötä Bitcoin-lohkoketjun turvallisuutta, yksityisyyttä ja keskimääräistä transaktioiden läpimenoa parannettiin tehokkaasti ja samalla avattiin joukko toimintoja, kuten ketjussa tapahtuva älysopimusten suorittaminen.

Toisen kerroksen Bitcoin-maksutekniikkana Lightning Network mahdollistaa Bitcoin-lohkoketjun kehittymisen ja tarjoaa verkolle uusia mahdollisuuksia, kuten lähes välittömiä transaktiotoimintoja maailmanlaajuisessa mittakaavassa. Kun Bitcoinista tulee maailmanlaajuinen rahanvälityskeino ja se lähestyy hyväksymisen kypsymisvaihetta, sen vakaus ja turvallisuus on houkutellut käyttäjiä ja sijoittajia eri väestöryhmistä, yksittäisistä sijoittajista ja harrastajista suuryrityksiin ja rahoituslaitoksiin.

”Yksi keskeisistä periaatteistamme Lightning Labsissa on todellisten ongelmien ratkaiseminen todellisille ihmisille, ja olemme keskustelleet lukemattomien yhteisön jäsenten kanssa kehittyvillä markkinoilla, jotka ovat kertoneet meille, miten suuri ero Bitcoinin ja Lightningin vakaat kolikot tekisivät heidän talouksissaan”,

Lightning Labs

Lightning Labs on myös hiljattain varmistanut 70 miljoonan dollarin rahoituksen B-sarjan rahoituskierroksensa päätteeksi. Kierrosta johti Valor Equity Partners, ja siihen osallistuivat muun muassa Baillie Gifford, Robinhoodin toimitusjohtaja Vlad Tenev ja Goldcrest Capital.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/04/lightning-labs-launches-taro-protocol-enables-instant-stablecoin-transfers-via-bitcoin-network