Activision harkitsee NFT:n sisällyttämistä tulevaan Call of Duty peliin

Activision harkitsee NFT:n sisällyttämistä tulevaan Call of Duty peliin

Videopelit ovat eturintamassa NFT:n tukemassa Web 3.0:n Metaverse-kehityssuunnitelmissa. Suosittujen Call of Duty (CoD) -videopelien luoja Activision Blizzard harkitsee tiettävästi NFT-elementtien sisällyttämistä kaikkiin tuleviin CoD-peleihin. Uutisen kertoi oletettu alan sisäpiiriläinen, joka käyttää Twitterissä salanimeä ”RalphsValve” ja on vuotanut CoDiin liittyviä tietoja viime kuukausina.

RalphsValve twiittasi,

”Call of Dutyn UX/UI:n uudistuksen myötä Infinity Ward aikoo personoida ACTV-tilit: sisällyttämällä: Avatarit ja pelaaja profiilit. Activisionin on raportoitu harkitsevan NFT:n sisällyttämistä.”.

Suunnitelmia ei ole virallisesti vahvistettu

Activision ei ole antanut mitään kommenttia tai ilmoitusta, joka paljastaisi suunnitelmia NFT:n sisällyttämisestä. Spekulaatioita NFT:n luonteesta kuitenkin liikkuu. Yhteisön jäsenet pohtivat NFT:iden luonnetta, ja aseiden nahat ja käyntikortit ovat todennäköisimpiä tapoja sisällyttää nämä varat.

RalphsValve seurasi ilmoitustaan toisella twiitillä, jossa esitetään myös mahdollisuus, että projekti hyllytetään NFT:hen liittyvän epävarmuuden vuoksi.

”NFT:t ovat olleet tarkastelussa ja harkinnassa muutaman kuukauden ajan. EA:n välittömän takaiskun NFT:tä vastaan, Se voi täysin kaatua. MTX- ja sisältöön vaikuttavat trendit ja ennusteet, NFT:t vain näyttävät olevan sitä tällä hetkellä.”

Microsoftin Metaverse

Activision on ollut viime aikoina uutisissa, sillä Microsoft osti sen tammikuussa 2022. Pelihistorian suurimmaksi kaupaksi mainostetussa 69 miljardin dollarin ostoksellaan Microsoft astui videopelialalle.

Toimitusjohtaja Satya Nadella oli sanonut,

”Pelaaminen on nykyään dynaamisin ja jännittävin viihdekategoria kaikilla alustoilla, ja sillä on keskeinen rooli metaversaalialustojen kehityksessä.”

Microsoft on päättänyt tehdä merkittäviä sijoituksia ostamalla Activisionin. Raportit tulevien CoD-pelien NFT:stä vastaavat varmasti odotuksia siitä, että Microsoft kanavoi Metaverse-unelmansa Activisionin 390 miljoonan kuukausittaisen käyttäjän ja jo vakiintuneiden pelifranchisingien, Call of Dutyn ja Warcraftin, kautta. Microsoft on myös paljastanut suunnitelmansa päivittää Xbox-pelikonsolinsa parantamaan Metaverse-kokemusta, mikä viittaa siihen, että NFT:iden sisällyttäminen Activisionin CoD-peleihin voisi olla mahdollista todellisuutta.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/04/call-of-nft-activision-considering-nft-inclusion