Leijonan luola ohjelmasta tuttu Kevin O’Leary: Kryptovaluutat ovat täällä jäädäkseen, sijoittaa 3% salkustaan Bitcoiniin ja Ethereumiin

Leijonan luola ohjelmasta tuttu Kevin O’Leary: Kryptovaluutat ovat täällä jäädäkseen, sijoittaa 3% salkustaan Bitcoiniin ja Ethereumiin
Kevin O'Leary

Leijonan luola -tähti Kevin O’Leary on alkanut sijoittaa kryptovaluuttoihin. Aikaisemmin hän kutsui kryptovaluuttaa ”roskaksi” hän on nyt muuttanut mieltään ja uskoo, että kryptovaluutat ovat täällä jäädäkseen. Hän on myös tottumassa Bitcoinin arvonheilahteluihin ja uskoo, että institutionaaliset sijoittajat ovat valmiita kestämään suuretkin hintavaihtelut.

”Luulen, että digitaaliset valuutat ovat täällä pyvästi”, hän sanoi haastattelussa CNBC:lle viime viikolla. ”Useimmat ihmiset mukaan lukien instituutio sijoittajat, ovat valmiita kestämään suurtakin volatiliteettia (Arvonvaihtelua).”

Leijonan luola -tähti Kevin O’Leary

Minulla on 3%:n painotus Ethereumin ja Bitcoinin välillä. Volatiliteetti stressaa minua, mutta olen tottumassa siihen. Maksimi minkä olen valmis sijoittamaan kryptovaluuttaan on 5% salkusta. Olen alkanut miettiä, miten investoin Bitcoinin louhinnan infrastruktuuriin”, Kevin O’Leary lisäsi.

Kevin O’Leary

Anthony Pompliano, joka oli yrittänyt saada O’Learyn investoimaan Bitcoiniin vuosien ajan, vastasi Leijonan luola -tähden 5%:n allokaatiolausekkeeseen. ”Kiellät minulta 50%:n käytön ja kutsuit kaikkea kryptovaluuttaa ”roskaksi”, mutta nyt luulet, että 5% on hyväksyttävää. Lopulta sinä olet 50% itse. ”

O’Leary vastasi: ”Totta, muutan mielipidettäni, kun tosiasiat muuttuvat.”

O’Leary oli aina ollut huolissaan siitä, että sääntelyviranomaiset rajoittavat Bitcoin markkinoita. Joulukuussa hän varoitti, että ”Aikuiset miehet itkevät, kun niin tapahtuu. Et koskaan näe tällaista pääoman menetystä koskaan elämässäsi. Se on julmaa. ” Siitä huolimatta hän sanoi, että jos Bitcoin-ETF hyväksytään, hän olisi valmis sijoittamaan siihen 5% salkustaan. Äskettäin Kanadan arvopaperimarkkinaviranomainen hyväksyi kaksi Bitcoin-ETF:ää.