Crypto.com alkaa sponsoroimaan Aston Martin Formula 1 -tiimiä

Crypto.com alkaa sponsoroimaan Aston Martin Formula 1 -tiimiä

Crypto.com -logo ilmestyy Aston Martin F1 autoihin kaudella 2021.

Kryptovaluutanvaihtopalvelu Crypto.com on solminut kumppanuus-sopimuksen autonvalmistaja Aston Martinin kanssa sponsoroidakseen sen Formula 1 -tiimiä.

Business Insiderin raportin mukaan yhteistyö on monivuotinen sponsorointi, kun brittiläinen autonvalmistaja palasi F1-radalle vuonna 2021, 61 vuoden poissaolon jälkeen. Sponsorisopimuksen tarkkoja taloudellisia yksityiskohtia ei kuitenkaan ole julkistettu.

Kaupan ollessa voimassa Aston Martinin F1-autot koristetaan Crypto.com-logolla, mikä mahdollisesti tarjoaa merkittävän altistuksen kryptovaluutanvaihdolle. Autoweekin mukaan vuoden 2020 F1-kauden keskimääräinen katsojayleisö oli 87,4 miljoonaa fania.

Kuten Cointelegraph aiemmin ilmoitti, Crypto.com ylitti ensimmäisen kerran 5 miljoonan käyttäjän rajan lokakuussa 2020. Pörssin asiakaskunta on sittemmin kaksinkertaistunut 10 miljoonaan.

Crypto.com -yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Kris Marszalek kommentoi Aston Martinin kanssa tehdyn sponsorisopimuksen merkitystä:

”Se, että kryptovaluuttayhtiö voi tulla tänne ja tehdä tällaisen lausunnon, ja liittyä niin arvostetun tuotemerkin kanssa, jolla on niin valtava perinne kuin Aston Martin, se antaa lausunnon siitä että ala on kypsymässä.”

Sen lisäksi, että heidän logonsa on Aston Martinin F1-autoissa 17 kilpailun ajokauden aikana, Marszalek kertoo että kryptovaluutta -pörssi pyrkii hyödyntämään yhteistyötä muiden kryptovaluuttaan liittyvien tuotteiden mainostamisessa.

Aston Martinin F1-divisioonan kaupallisen toimitusjohtajan Jefferson Slackin mukaan autonvalmistaja on innokas työskentelemään Crypto.com -sivuston kanssa saadakseen paremman käsityksen kryptovaluutta-alueesta.

Aston Martinin johtaja paljasti myös, että James Bond sarjassa esiintynyt tunnettu autonvalmistaja on kiinnostunut myös NFT ja maksujärjestelmien markkinoista.

Crypto.com on todellakin yksi osallistujista laajenevassa kryptovaluutta- maksukorttiympäristössä. Toukokuussa 2020 yritys kertoi, että heidän Visa-korttinsa olivat yleisimmin saatavilla.

Crypto.comin sponsorointisopimus Aston Martinin kanssa on vasta viimeisin esimerkki kryptovaluutta yrityksestä, joka tekee yhteistyötä urheiluyritysten kanssa. Nascarista Englannin Valioliigaan digitaalisen valuutan -yritykset jatkavat kaupallisen jalanjäljen laajentamista järjestäytyneessä urheilussa.