Kryptovaluuttapörssi Bitpanda avaa Visa-maksukortin ennakkotilaukset

Kryptovaluuttapörssi Bitpanda avaa Visa-maksukortin ennakkotilaukset
Bitpanda

Kryptopörssi Bitpanda avaa Visa-maksukortin ennakkotilaukset.

Bitpanda, eurooppalainen kryptovaluuttapörssi, ilmoitti tänään, että se on nyt lanseeraamassa ensimmäisen fyysisen tuotteensa, Bitpanda Cardin. Bitpanda Card on maksukortti, joka on tehty yhteistyössä maksutekniikkayhtiö Visan kanssa.

Kortti on linkitetty kaikkiin käyttäjän Bitpanda-salkun omaisuuksiin, jolloin käyttäjä voi vaihtaa valuuttoja milloin tahansa Bitpanda-sovelluksen kautta. Tämä antaa käyttäjälle mahdollisuuden käyttää digitaalisia varoja, kuten Bitcoin tai muita kryptovaluuttaosuuksia, tehdä ostoksia verkossa ja kaupoissa kaikkialla maailmassa. Tapahtumat käsitellään välittömästi ja käyttäjät saavat reaaliaikaisen push-ilmoituksen joka kerta, kun korttia käytetään. Kortti tukee myös kontaktittomia maksuja Google Payn ja Samsung Payn kautta.

Asiakkaat voivat käyttää Bitpanda-sovellusta vaihtaakseen maksuvälineenä käytettävää valuuttaa. Esimerkiksi käyttäjät voivat varata lennonsa Bitcoinilla tai uusia Netflix-tilauksensa kullalla: Käyttäjät voivat maksaa millä tahansa haluamallaan tavalla välittömästi ja missä tahansa. Kaikki tämä ilman korttimaksuja, tai kuukausittaisia ​​tilimaksuja. Best VIP Bitcoin-asiakkailla puolestaan on saatavillaan 2 %:n rahanpalautus tehdyistä ostoksista.

Euroalueella asuvat Bitpanda-asiakkaat voivat hakea uutta maksukorttia heti – joko suoraan Bitpanda-sovelluksen, tai Bitpanda-sivun korttiosion kautta.

”Halusimme rakentaa markkinoilta puuttuvan tuotteen, kun mietimme, miksi ei ollut mahdollista käyttää investointeja milloin tahansa. Vastasimme tähän kysymykseen Bitpanda-kortilla, jolloin käyttäjät voivat käyttää mitä tahansa omaisuuttaan, olkoon se sitten kryptoja, metalleja tai FIAT-valuuttaa. (….)

Kaikkea arvoa omistavaa on kohdeltava tasavertaisesti ja sitä on voitava käyttää halutulla tavalla. Bitpanda-kortti saapuu aikaan, jolloin kryptovaluutat ja digitaaliset hyödykkeet liikkuvat yleisölle nopeammin kuin koskaan. Tämä on puuttuva palapelin pala digitaalisen rahoituksen maailmassa. ”

Eric Demuth, perustaja ja toimitusjohtaja Bitpanda

Skaalaus kaikkialla Euroopassa

Tähän asti, kun Bitpandan tuotto on kaksinkertaistunut vuosittain yli 1,6 miljoonan käyttäjän voimin, Bitpanda on vakiinnuttanut asemansa johtavana alustana digitaalisten hyödykkeiden ja jalometallien kaupassa. PC-sivustonsa ja mobiilisovellustensa avulla käyttäjät pääsevät nopeasti, helposti ja turvallisesti yli 50 arvopaperiin, kuten kryptovaluuttoihin ja jalometalleihin. Varmistettuaan viime vuoden suurimman A-sarjan rahoituskierroksen, Bitpanda laajentaa tuotevalikoimaansa innovaatioiden lisäämiseksi fintech-alalla tarjoamalla pian osakkeita ja ETF-rahastoja, mikä demokratisoi pääsääntöisesti koko rahoitusmaailman.

”Meillä on Visa-palvelussa läheiset suhteet paikallisiin kumppaneihin ympäri maailmaa. Näin edistämme maksamisen tulevaisuutta yhdessä kulloisenkin markkinatilanteen edellyttämällä tavalla. Tästä syystä olemme erityisen iloisia siitä, että olemme saaneet kumppaniksi Itävallasta tällaisen innovatiivisen ja menestyvän yrityksen, kuten Bitpanda. Olemme lanseeranneet yhdessä Visa Debitin tulevaisuuteen suuntautuvana korttituotteena, joka on nyt myös kuluttajien saatavilla Itävallassa ja kaikissa muissa euroalueen maissa. ”

Stefanie Ahammer, Visa Austria -maajohtaja

Bitpanda-pörssiin voit liittyä tästä linkistä.