Japanilainen poptähti puhuu kryptovaluutoista – J-Pop-yhtye julkaisee NFT-keräilykortteja

Japanilainen poptähti puhuu kryptovaluutoista – J-Pop-yhtye julkaisee NFT-keräilykortteja

Nakada Kana, Oriconin listan kärjessä oleva tyttöryhmän Nogizaka46 entinen perustajajäsen, puhui kryptovaluutta sijoituksistaan TBS:n, japanilaisen suurimmalla televisiokanavalla.

Kana Nakada
Kana Nakada

”Sunday Japon” -haastattelussa Kana paljasti, että hän jo myi osan kryptovaluutta sijoituksistaan​​paljastamatta mitkä, uskoen hintojen ”laskevan”. Kana sanoi, että hän ”teki voittoa” liikkeellä.

Warren Buffettin kirjat houkuttelivat 26-vuotiasta poptähteä, mikä auttoi häntä paljastamaan uuden näkökulman elämässään sijoittajana. Haastattelijat kysyivät myös Kanalta, voisivatko kryptovaluuttojen arvo nousta Tokion olympialaisten edessä. Hän tarkensi kuitenkin vastaustaan ​​sanomalla:

Tämä huhu on levinnyt jonkin aikaa. (…) Usein sanotaan, että kun media puhuu tästä, (Kryptovaluutoista) markkinat tekevät huipun.

Nakada Kana

Nogizaka46:n kilpailijat, SKE48-yhtye, ovat julkaisseet uuden sarjan (NFT) digitaalikortteja, joissa on J-Pop-bändin jäsenet.

He julkaisivat jo ensimmäisen erän, joka myytiin loppuun ”heti”, lohkoketju-yrityksen Coinbookin tuella. NFT:t on rakennettu Ethereum-verkkoon käyttämällä ERC-721-protokollaa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun yksi Nogizaka46:een liittyvä J-Pop-tähti paljastaa siteensä kryptovaluuttoihin. Asuka Saito, bändin nykyinen jäsen, on esiintynyt Bitflyer kryptovaluuttapörssin mainoksissa.

Asuka Saito
Asuka Saito

Aasian viihdeteollisuus on mukana kryptovaluuttojen esiintuomisessa

Etelä-Koreassa merkittävä kryptovaluutta- ja lohkoketjuaiheisen TV-sarjan on tarkoitus aloittaa tuotantovaiheensa vuoden 2021 alussa. Sarjan on ohjannut Gemstone Film yhteistyössä kiinalaisten ja yhdysvaltalaisten yritysten kanssa. Sarjan nimi on ”Pumping Time”, Sen yhden jakson tuottamiseen käytetty budjetti on huikeat 2.7 miljoonaa dollaria.

Yksi TV-sarjojen tuottajien ilmaisemista aikomuksista on kouluttaa ihmisiä kryptovaluutta- ja lohkoketjuaiheista. Suuntaus leviää showbiz-alueelle myös J-Pop- ja K-Pop-tähtien kanssa.