Ethereum on nyt tuettuna Amazon Managed Blockchain -palvelussa

Ethereum on nyt tuettuna Amazon Managed Blockchain -palvelussa

Amazon Web Services -käyttäjillä on kertoman mukaan kyky ”tarjota Ethereum-nodeja” ja muodostaa yhteys lohkoketjun pääverkkoon ja muihin testiverkkoihin

Teknologiajätti Amazon ilmoitti juuri Ethereumin yleisestä saatavuudesta sen hallitussa lohkoketjussa.

Amazon Web Servicesin tai AWS:n mukaan käyttäjillä on nyt mahdollisuus ”tarjota Ethereum-nodeja” ja muodostaa yhteys lohkoketjun verkkovirtaan Ropsten- ja Rinkeby testiverkkojen lisäksi Amazon Managed Blockhain -palvelun kautta. Ohjelma väittää tarjoavansa turvallisen pääsyn verkkoon ”tavallisten avoimen lähdekoodin Ethereum- sovellusliittymien” avulla ja synkronoinnin Ethereum lohkoketjun kanssa.

”Amazon Managed Blockchain -palvelu seuraa solmujen kuntoa, korvaa epäterveet solmut ja automatisoi Ethereumin ohjelmistopäivitykset, mikä parantaa asiakkaiden Ethereum-infrastruktuurin saatavuutta”, yritys kertoi. ”DeFi sovellusten lisäksi asiakkaat jotka rakentavat analyyttisiä tuotteita, kuten älykkäitä sopimusten seurantatyökaluja ja petosten havaitsemisohjelmia voivat hyötyä tästä skaalautuvasta, erittäin saatavasta ja täysin hallinnoidusta Ethereum-palvelusta.”

AWS käynnisti ensimmäisen kerran Amazon Managed Blockchain -palvelunsa huhtikuussa 2019, sanomalla että tuolloin asiakkaat pystyisivät perustamaan lohkoketjuverkot organisaatioihinsa ja käyttämään Ethereumin ja Hyperledgerin avoimen lähdekoodin kehyksiä. Palvelu väitti, että se voisi poistaa tarpeen ”laitteistojen hankkimiseen, ohjelmistojen asennukseen, pääsynvalvonnan varmenteiden luomiseen ja hallitsemiseen sekä verkkoasetusten määrittämiseen”

Muutos tapahtuu täsmälleen kuukauden kuluttua siitä, kun Jeff Bezos ilmoitti eroavansa Amazonin toimitusjohtajan -virasta vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä. Hänen tilalleen tulee Andy Jassy, joka on tällä hetkellä Amazon Web Services:in toimitusjohtaja ja valvoi yrityksen kryptovaluutan tuotetarjontaa.