Gods Unchained -päivitys tuo uusia jumalvoimia

Gods Unchained -päivitys tuo uusia jumalvoimia

Gods Unchained julkisti suuren päivityksen lohkoketjua hyödyntävään korttipeliinsä. Pelipäivitys 0.39 tuo mukanaan useita bugikorjauksia ja käyttöliittymäparannuksia, mutta useimpien pelaajien yllätykseksi se tuo mukanaan joitakin laajoja muutoksia jumalvoimiin ”God Powers”.

Vaikka Immutable ilmoitti God Power -muutoksista jo jonkin aikaa sitten, he eivät koskaan maininneet julkaisupäivää. Monet pelaajat ovat toivoneet tasapainoparannusta. Vaikka tämä ei olekaan aivan sitä mitä useimmat odottivat, kaikkien jumalten jumalanvoimien muuttaminen ravistelee varmasti metapeliä.

Jokaisella jumalalla on nyt vain kolme voimaa, joista valita. Muutamat voimat pysyvät samoina, mutta monet ovat muuttuneet. Lisäksi kehittäjät ovat poistaneet useita vanhoja jumalan voimia ja korvanneet ne täysin uusilla voimilla. Poissa ovat Chosen Visions, Enrage, Soul Burn ja Forage. Lisäksi Blitz ei enää anna bonusvoimaa, eikä Clear Mind enää tarjoa suojaa.

Uudet jumalvoimat

Nature

Animal Bond on kuin vanha versionsa, mutta nyt se antaa sinulle vain 1/2 Mäyrän. Tämä on tärkeää matchupissa joitakin muiden domainien God Powers -voimia vastaan.

Flourish antaa korkeaterveisille olennoillesi hieman enemmän tilaa tehdä vaihtokauppoja ja pitää samalla itsensä hengissä.

Selena’s Leadin avulla voit kerätä arvoa tulevia vuoroja varten, jos haluat tehdä combo-vuoron myöhemmin. Sen avulla voit myös rynnätä takaisin pelilaudalle pelilaudan tyhjentämisen jälkeen.

War

Onslaught on reaktiivinen, ja sen pitäisi antaa pelaajien tehdä aloite. Toistaiseksi sen ”plusvoima”-teksti poistetaan.

Slayer on muokattu erittäin aggressiiviseksi. Tämän pitäisi antaa pelaajien rankaista pakkoja, jotka haluavat tuhlata aikaa tai viimeistellä matalan terveystason vastustajat.

Valka’s Presence kutsuu 1/1-viikinki kentälle

Magic

Magebolt on hyvin yksinkertainen, ja pelaajat voivat pelata reaktiivisesti ja kontrolloidusti. Sen avulla he voivat myös viimeistellä hyvin heikkotasoisen jumalan hätätilanteessa.

Clear Mind on hitaampi ja suljetumpi voima, jonka avulla pelaajat voivat rakentaa combopaloja ja parantaa vetojensa laatua.

Pallas’ Genius antaa sinulle mahdollisuuden tuottaa enemmän arvoa pidempään peliin.

Light

Heal on Lightin peruspilari, ja sitä kannattaa käyttää, kun se kohdistuu vahingoittuneeseen olentoon.

Summon Acolyte on pysynyt samana. Se on erittäin vahva ja tuottaa valtavasti arvoa vuoroa kohden. 2/2 Acolytes on paras olento, jonka God Power voi kutsua.

Lysander’s Honor mahdollistaa hieman paremman kaupankäynnin (samanlainen kuin Heal), mutta se voi myös tukahduttaa vastustajan olioita tarvitsematta mitään omalla puolellasi pelilaudalla.

Deception

Thievery on paljon potentiaalia. Yleisesti ottaen Thieveryn pitäisi antaa sinulle mahdollisuus venyttää pakkaa ja mennä hieman pidemmälle, pelaten suljetumpaa, hitaampaa peliä.

Flipin pitäisi antaa sinun kaivaa combopaloja ja saada ne sitten heti esiin. Tämä edistää aggressiivisempaa kombokeskeistä lähestymistapaa.

Orfeo’s Distraction on uusi Cheat, vain temaattisesti oikeammassa muodossa. Cheat oli mielenkiintoinen voima, ja se mahdollistaa joitakin aivoja taivuttavia kierroksia.

Death

Undying Wishia yksinkertaistetaan lisäämällä siihen kuolemanjälkeinen tapahtuma, joka kutsuu 1/1 Impin yhteen olentoosi. Tämä myös pinoutuu, mikä tekee pöydän tyhjentämisestä erityisen vaikeaa.

Blood Ritualista on tullut hyvin kapea-alainen mutta erittäin tehokas. Se on kontrolloiva voima (kuten Magebolt), mutta et voi pingata olentoa alas monien kierrosten ajan. Vastapainoksi saat hieman elämävoimaa takaisin. Voit myös jättää huomiotta sellaiset asiat kuin protected ja tietyt muut toisen laajennuksen mekaniikat.

Neferu’s Sacrifice on hirviöiden vetomoottori. Death kannalta vahingon ottaminen ei ole aina huono asia, ja tämä voima on loistava, kun haluat kaivaa syvältä ja pitää painetta pelilaudalla.

Lisäksi Gods Unchained on lisännyt peliin kaikki uudet kortit tulevasta Divine Order -sarjasta. Voit pelata niillä pelissä satunnaisen arvonnan tai delve-efektin kautta.

Mikä on Gods Unchained?

Gods Unchained on Ethereum-lohkoketjulle rakennettu keräilykorttipeli, joka käyttää Immutable X layer-2 -ratkaisua. Lohkoketju tallentaa kaikki korttien omistusoikeudet, mikä antaa pelaajille täyden omistusoikeuden omaan korttisarjaansa. Pelaajat ansaitsevat digitaalisia kortteja pelaamalla peliä. Kun heillä on kaksi samanlaista korttia, he voivat yhdistää nämä yhdeksi lohkoketjupohjaiseksi kortiksi. Nämä kortit ovat lohkokejussa olevia NFT:tä ja niiden omistajat voivat vaihtaa, myydä tai käyttää niitä itse pelissä.

Tulevat pelimekaniikat mahdollistavat sen, että käyttäjät voivat luoda vanhemmista korteista rajoitetun painoksen kortteja, jolloin olemassa olevista korteista tulee harvinaisempia. Lisäksi Gods Unchained on ilmaispelattava. Pelaajat ansaitsevat kortteja olemalla aktiivisia pelaajia. Todellinen play-to-earn-mekaniikka!