eBay sallii nyt NFT:t sen alustalla

eBay sallii nyt NFT:t sen alustalla

eBay-asiakkaat voivat nyt ostaa ja myydä NFT:tä ilmoituksen mukaan.

Tämä tapahtuu vain viikko sen jälkeen, kun raportoitiin, että yritys harkitsee kryptomaksuvaihtoehtoa tutkiessaan parasta tapaa ottaa NFT:t käyttöön. eBayn toimitusjohtaja paljasti CNBC:n haastattelussa viime viikolla, että yritys harkitsee digitaalisten rahakkeiden käyttöönottoa.

eBay, joka on jo nyt fyysisten keräilyesineiden keskipiste, jatkaa nyt suunnitelmiaan. Yhtiö kertoi Reutersille, että mahdollisuus ostaa NFT:itä olisi asiakkaiden saatavilla. eBay on ensimmäisten suurten verkkokauppa-alustojen joukossa, jotka tarjoavat NFT:itä.

Ilmoituksessa todettiin, että yhtiö aloittaa pienemmällä luotettavien myyjien joukolla, ennen kuin se laajentaa toimintaansa ja ottaa mukaan lisää myyjiä. eBayn päätös sallia NFT-tavaroiden myynti sivustollaan näyttää olevan osa sen pyrkimyksiä tunkeutua digitaalisten keräilyesineiden markkinoille. Ilmoituksessa paljastui, että yhtiö pyrkii myös ottamaan käyttöön ”lohkoketjuun perustuvia keräilyesineitä” sivustolla lähikuukausien aikana.

Tokenien maksut käsitellään vain Yhdysvaltain dollareissa – merkittävä ero muihin Ethereum-maksuja käyttäviin markkinapaikkoihin. Kryptomaksuvaihtoehdon puuttuessa kiinnostuneet ostajat napauttivat perinteistä PayPal-tiliin tai luottokorttiin liitettyä maksujärjestelmää.

eBay yrittää hyödyntää viimeaikaista kiinnostusta NFT:tä kohtaan tarjoamalla varastossa näitä tokeneita myyjille, jotka täyttävät sen kelpoisuusehdot. Tämän jälkeen asiakkaat voivat tehdä tarjouksia NFT:istä samalla tavalla kuin muista tuotteista alustalla.

Kaikki NFT-luokat eivät kuitenkaan ole myynnissä alustalla. Kaupankäyntikorttien, viihteen, musiikin ja taiteen NFT:t ovat toistaiseksi tarjolla asiakkaille. Raportoidaan, että eBayn käyttäjiltä saadun palautteen perusteella nykyiseen valikoimaan lisätään lisää NFT-aloja.

Suurin osa alustalla myytävistä NFT:istä,kuten The Block raportoi, on WAX-lohkoketjussa. Ostajien on siis luotava WAX-lompakko, jotta he voivat suorittaa transaktiot ja vastaanottaa tokenit.