CGC X – GameFi- ja Metaverse-konferenssin päätapahtuma avautuu 28.4

CGC X – GameFi- ja Metaverse-konferenssin päätapahtuma avautuu 28.4

Tiedotetta päivitetty 24.3.2022 (Tapahtuman siirto 28.4 – 29.4 Ukrainan tilanteen takia)

CGC X, johtavan lohkoketjupelikonferenssin kymmenes online tapahtuma, järjestetään 28.4 – 29.4! Kaksi täyttä päivää korvaamatonta sisältöä ja vuorovaikutteista verkostoitumista yli 1500 osallistujan kanssa odottaa sinua. Älä missaa tilaisuutta oppia viisautta yli 50 asiantuntijapuhujalta, kävellä virtuaalisella tapahtumapaikalla ja tavata alan johtajia, tutustua uusimpiin peleihin ja osallistua tehtäviin, hengailla vertaisten kanssa lounge-alueilla, joilla on live-dj-esiintymisiä, ja paljon muuta.

On kulunut neljä vuotta siitä, kun ensimmäinen CGC-tapahtuma kokosi yhteen joukon lohkoketju- ja pelialojen startup-yrityksiä ja harrastajia, jotka olivat innoissaan tapaamassa ja keskustelemassa kehittyvän teknologian mahdollisuudesta ravistella viihdeteollisuutta. Vuonna 2021 nämä ihmiset käänsivät ihmisten käsityksen peleistä, taiteesta, keräilyesineistä, muodista ja sosiaalisesta kanssakäymisestä päälaelleen, mullistivat digitaalisten tavaroiden omistajuuden ja mahdollistivat nykyään kaikkien kuolaaman metaverse-ilmiön.

Se oli uskomaton matka – neljä vuotta, yhdeksän konferenssia, yli 15 000 osallistujaa ja yhteistyötä parhaiden lohkoketju-alan startup-yritysten kanssa eri puolilta maailmaa. Ja olemme vasta alussa! Helmikuussa 2022 voit valmistautua maistelemaan juhlavuoden CCG X:ää kiehtovassa ja täysin interaktiivisessa virtuaalisessa 3D-ympäristössä, joka tasoittaa tapahtumakokemusta ja uppoutumista.

Game Expo

Kävele virtuaalisella näyttelyalueella, joka on täynnä kojuja, ja tutustu viimeisimpään kehitykseen ja upouusiin lohkoketju- / NFT-peleihin. Tutustu tulikuumaan P2E-maisemaan ja sukeltaa yhdessä metaversumiin.

Konferenssi

Kuten aina, CGC X kutsuu alan huippuvaikuttajia ja hajautetun pelialan johtavien yritysten johtajia jakamaan tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia. Älä missaa tilaisuutta oppia pelialan tulevaisuutta muokkaavilta valopilareilta.

Toimintaa

CGC X:n kahdeksi päiväksi on suunniteltu useita tapahtumia. Live-dj-esiintymisiin ja näyttävään virtuaalimaailmaan pystytettyihin NFT-gallerioihin – nämä tapahtumat tulevat varmasti tyrmäämään sinut! Lisää yllätyksiä ilmoitetaan lähiaikoina.

GameFi

Lohkoketjupelit hyödyntävät mekaniikassaan hajautettujen verkkojen ominaisuuksia. Yhdessä DeFi:n kanssa ne muuttavat perinteisen pelikokemuksen pelaamiseen ja ansaitsemiseen perustuvaksi toiminnaksi, jossa käyttäjistä tulee enemmän kuin pelaajia, vaan myös sijoittajia ja virtuaalisen liiketoiminnan omistajia, jotka ansaitsevat korkoa varoistaan.

NFT:t

NFT:t ovat digitaalisia esineitä, jotka on luotu lohkoketjussa. Kunkin esineen ainutlaatuisuus ja omistusoikeus todistetaan hajautetun pääkirjan avulla, eikä niitä voi väärentää. Nämä ominaisuudet toivat NFT:t käyttöön ja massiiviseen käyttöön pelinkehittäjien, taiteilijoiden, huutokauppatalojen, muotibrändien, muusikoiden ja metaversioiden toimesta, jotka yhdistävät ne kaikki.

Verkottuminen

Tutustu alan kollegoihin käyttäen konferenssin kokousjärjestelmää, osallistu juhliin ja loungeihin. Kommunikoi helposti puhujien, näytteilleasettajien ja median kanssa. Tee uusia tuttavuuksia ja keskustele mahdollisuuksista kuin vanhassa kunnon fyysisessä näyttelyssä. Kaikkien saavutettavissa, kaikkialla maailmassa!

Tietoa CGC:stä

CGC on järjestänyt vuoden 2018 alusta lähtien teknologiaa ja videopelejä käsitteleviä kansainvälisiä tapahtumia, jotka on suunnattu alan ammattilaisille ja harrastajille, jotka ovat innostuneita lohkoketjuista, NFT:stä, VR/AR:stä ja innovaatioista. Yhdeksän konferenssia on järjestetty jo, ja ne ovat tuoneet yhteen yli 15 000 osallistujaa yli 100 maasta ja luoneet satoja uusia kumppanuuksia ja mahdollisuuksia. CGC on suunniteltu globaaliksi tietokeskukseksi, kehittyvän teknologian ja trendien esittelytilaksi sekä verkostoitumisfoorumiksi, ja se pyrkii edistämään videopeli- ja viihdeteollisuuden muuttamiseen tähtäävien mullistavien teknologioiden levittämistä ja massatekniikan käyttöönottoa. Lisätietoja osoitteessa www.cgc.one.