Tanla yhteistyössä Microsoftin kanssa käynnistää lohkoketjupohjaisen Wisely CPaaS-alustan

Tanla yhteistyössä Microsoftin kanssa käynnistää lohkoketjupohjaisen Wisely CPaaS-alustan

Microsoft Azureen rakennettu Wisely on lohkoketjupohjainen markkinapaikka kaikki kanavat kattavaan viestintään. Wisely-markkinapaikan avulla yritykset voivat löytää toimittajia ja palveluntarjoajia maailmanlaajuisesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hindustantimes.

Tanla Platforms julkaisi yhteistyössä Microsoftin kanssa Wiselyn, lohkoketjupohjaisen CPaaS-viestintäalustapalvelun. CPaaS tulee englanninkielisestä termistä Communications Platform-as-a-Service.

Wisely-verkko hyödyntää Microsoftin Azure Kubernetes-palvelua, Azure Cosmos DB:tä, Azure Databricksia sekä Azure PostgreSQL-tietokantaa sekä muita Azure-palveluja. Alusta antaa yrityksille yhden API:n, joka kattaa kaikki kanavat. Paremman turvallisuuden takaamiseksi se tarjoaa myös päästä päähän salatun yhteyden. Se tarjoaa myös tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvia innovaatioita yritysten auttamiseksi.

Tanla Platforms Ltd:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Uday Reddy sanoi:

”Olemme innoissamme voidessamme käynnistää Microsoftin kanssa uuden, maailmanlaajuisen alustan Wiselyn. Se on kokonaan uusi mahdollisuus yrityksille, matkapuhelinoperaattoreille, markkinoijille ja alan sääntelyviranomaisille. Wiselyn lanseeraamisen jälkeen Tanla jatkaa markkinajohtajana kaupallisen viestinnän alueella.”

Virallisen julkaisun mukaan Wisely-kauppapaikkaa voidaan käyttää digitaaliseen kaupankäyntiin, kun yritykset voivat löytää toimittajia ja tehdä yhteistyötä niiden kanssa.

Julkaisussa kerrotaan:

”Markkinapaikka mahdollistaa olemassa olevien toimittajien ja sopimusten helpon lisäämisen palveluun.

Lohkoketjupohjainen markkinapaikka luo yhden, kaikenkattavan ratkaisun kaikille sidosryhmille. Yhdysvaltojen patentti- ja tavaramerkkitoimisto on myöntänyt Wiselylle kolme salausta ja lohkoketjua koskevaa patenttia. Solmimalla Microsoftin kanssa myyntisopimuksen Wisely voi tavoittaa uusia asiakkaita kaikkialla maailmassa ja myydä sekä Microsoftin että muiden kumppaneiden kanssa.”