Samsung lisää Ledger tuen Galaxy-laitteille

Samsung lisää Ledger tuen Galaxy-laitteille

Samsung Galaxy -älypuhelinten käyttäjät voivat nyt liittää puhelimensa laitteistolompakoihin, kuten Ledger Nano S ja Ledger Nano X.

Samsung Electronics ilmoitti keskiviikkona, että Samsung Galaxy -älypuhelinten käyttäjät voivat nyt käyttää ja hallita kryptovarallisuuttaan kolmannen osapuolen lompakoista laitteissaan. Tämän mahdollistaa päivitys, jonka avulla useimmissa Samsung Galaxy -laitteissa saatavilla olevan Samsung Blockchain Walletin käyttäjät voivat liittää laitteistolompakot, mukaan lukien Ledgerin tuotteet. Käyttäjät voivat tällöin hallita ja käydä kauppaa kaikilla kryptoillaan yhdestä paikasta.

Samsung Blockchain Wallet lanseerattiin vuonna 2019 Samsung Galaxy S10 -laitteen yhteydessä, ja se on sittemmin tukenut monia yleisesti käytettyjä kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia, ja Ethereumia

Samsungin tukemiin laitteistolompakoihin kuuluvat Ledger Nano S ja Ledger Nano X. Lompakko tarjoaa Galaxy-käyttäjille suosituksia uusimmista hajautetuista sovelluksista (DApps) useista eri kategorioista, kuten pelaamisesta, sosiaalisesta mediasta, taloudesta ja turvallisuudesta.

Lompakko pitää käyttäjät myös ajan tasalla kaikesta lohkoketju- ja kryptoasioista, sillä sille on omistettu uutissyöte, jossa on artikkeleita parhaasta lohkoketju-uutislähteestä CoinDeskistä.

Turvallisuuden varmistamiseksi Samsungin laitteissa käytetään Samsung Knox Security -alustaa. Käyttäjien yksityiset avaimet on salattu ja tallennettu erillään pääkäyttöjärjestelmästä Samsung Blockchain Keystoreen.

Lisäsuojaa antaa turvallinen prosessori. Keystoressa oleviin tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjän PIN-koodin tai sormenjäljen avulla.

Tarjoamalla tuen laitteistolompakoille tarjoamme asiakkaillemme paitsi entistä enemmän mukavuutta myös täysin uudenlaisen turvallisuustason. Aloitamme tarjoamalla tukea Ledger-tuotteille, kuten Nano S:lle ja Nano X:lle, ja sen jälkeen aiomme laajentaa tukeamme useampiin kylmäsäilytettäviin lompakoihin.

Koska Samsung Blockchain Wallet on yhteydessä verkkoon, voidaan väittää, että se ei tarjoa samaa turvallisuustasoa kuin laitteistolompakko. Osa kylmätallennuksen logiikasta pätee avainsäilytysjärjestelmään, koska se käyttää itsenäistä muistialuetta.

Samsung Blockchain Wallet ei ole 100-prosenttisesti kylmäsäilytys, mutta se ei ole myöskään ”kuuma” lompakko. Se ei ole altis kaikille ulkoisille hyökkäyksille, jotka voivat liittyä verkkoyhteyteen. Se on siis tavallaan kylmän lompakon ja kuuman lompakon välissä; voisi sanoa, että se on lämmin lompakko.

Woong Ah Yoon, Samsungin varapuheenjohtaja ja lohkoketjujen johtaja

Samsung Blockchain Wallet -käyttäjät pääsevät käsiksi laitteistolompakossaan olevien virtuaalivarojen tietoihin ilman, että heidän tarvitsee yhdistää laitteita.

Yoon paljasti myös, että Galaxy-lohkoketju on kaksinkertaistanut aktiivisten kuukausittaisten käyttäjiensä määrän viimeisten seitsemän kuukauden aikana ja että se piti hallussaan satojen miljoonien dollarien arvosta varoja.