Mark Cuban kommentoi Ethereumia sijoituskohteena

Mark Cuban kommentoi Ethereumia sijoituskohteena

CNBC Make It -kanavan haastattelussa miljardöörisijoittaja Mark Cuban puhui kryptomarkkinoista ja sanoi, että vaikka markkinat ovat kasvaneet huomattavasti tänä vuonna, hän uskoo, että kaikki kryptovaluutat eivät ole samanarvoisia.

Ethereum uusille sijoittajille

Kun Cubanilta kysyttiin, mitä kryptovaluuttoja hän suosittelisi kryptoalan uusille tulokkaille, hän ehdotti, että uusien sijoittajien ja kryptoalan aloittelijoiden tulisi harkita sijoittamista Ethereumiin, koska sillä on hänen mukaansa eniten nousuvaraa. Hän kertoi myös tarkemmin, mitä mieltä hän on joistakin alan suosituimmista digitaalisista kolikoista.

”Sijoituksena mielestäni Ethereumilla on eniten nousuvaraa, Ja Bitcoin on kultaa parempi kulta.”

Dogecoin ihanteellinen tapa oppia kryptovaluutoista

Cuban suositteli myös Dogecoinia ja sanoi sen olevan ihanteellinen kryptovaluutta aloittelijoille, jotka haluavat oppia, miten kryptoalan yhteisöt voivat vaikuttaa positiivisesti markkinoihin. Dogecoin oli aiemmin tänä vuonna murtautunut markkina-arvoltaan kymmenen parhaan kryptovaluutan joukkoon osittain Dogecoin-yhteisön ansiosta. Hän suositteli meemikolikkoa myös ”huvin vuoksi”.

Laaja salkku

Vaikka rahoitusasiantuntijat pitävät kryptovaluuttoja yleensä riskialttiina sijoituksina. Niiden epävakaan luonteen ansiosta Cubanilla on laaja salkku kryptoissa, johon kuuluu useita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Dogecoin, Ethereum ja useita muita altcoineja. Hänen salkkuunsa kuuluu myös NFT:tä eli non-fungible tokeneita.

Kryptoihin vankasti uskova

Mark Cuban on aiemmin ylistänyt Bitcoinia, Ethereumia ja Dogecoinia. Puhuessaan Delphi Podcastissa huhtikuussa Cuban puhui Ethereum-lohkoketjusta ja selvitti, kuinka Ethereum-lohkoketjun älykkäät sopimukset ovat muuttaneet kaiken kryptoalalla. Puhuessaan tarkemmin hän selvitti perustelujaan ja totesi, että älykkäät sopimukset voivat tehdä useita asioita, kuten hajautetun rahoituksen, DeFi-sovellusten ja NFT:iden voimanlähteenä. Hän totesi myös toivovansa, että hän olisi ostanut Ethereumia aikaisemmin, sillä hän uskoi sen olevan lähimpänä todellista valuuttaa.

Bitcoin parempi vaihtoehto kullalle

Cuban viittasi myös BTC:hen ja kutsui kryptovaluuttaa paremmaksi vaihtoehdoksi kullalle sen sisäänrakennetun algoritmisen niukkuuden ansiosta, mikä tarkoittaa, että rajallinen määrä on olemassa tarkoituksella. Cuban näki myös ainutlaatuisia käyttötapauksia Dogecoinille ja totesi,

”Se on väline, jota voidaan käyttää tavaroiden ja palvelujen hankkimiseen. Dogecoinin yhteisö on vahvin, kun sitä käytetään vaihtovälineenä.”

Hän paljasti myös ostaneensa pienen määrän Dogecoinia pojalleen ja totesi, että osto oli tarkoitettu hauskaksi ja opettavaiseksi harjoitukseksi hänen pojalleen, ja samalla Cuban sai mahdollisuuden oppia lisää.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/10/Ethereum-Has-The-Most-Upside-As-A-Crypto-Investment-Mark-Cuban